Inaktiv platsannons

Till SATS söker vi nu en Visual Merchandiser till Stockholm

Om tjänsten

I rollen som Visual Merchandiser är ditt uppdrag att stödja försäljningen i shopparna på våra träningscenter i Stockholm. Du arbetar operativt på våra träningscenter med att upprätthålla och underhålla exponering i butiksområdet och på kampanjytor i enlighet med framtaget butikskoncept. Du har en relationsskapande roll vilket innebär att arbeta för goda samarbeten likväl som att ge ökad kunskap till anställda på center. Du samarbetar främst med retailansvarig för SATS Sverige, regionchefer samt platschefer. Tillsammans kommer ni att analysera, planera och implementera förbättringsåtgärder inom visual merchandising på SATS.  

Du har ett brinnande intresse för träning och träningsrelaterade produkter och du har lätt för att arbeta i team. I den här rollen behöver du ha förmågan att se helheten, samtidigt som du är handlingskraftig och en doer. Du är självgående och ser vilka förutsättningar som finns och vad som krävs för att uppnå resultat. Du arbetar alltså brett och flexibelt med mycket eget ansvar.

Din bakgrund 

-Vi söker dig som har utbildning inom butikskommunikation/visual merchandising 

-2-3 års erfarenhet av den här typen av tjänst, gärna inom sport, träning - eller modebranschen 

-Lätt för siffror och förståelse för nyckeltal vilka du använder i ditt dagliga arbete  -Goda kunskaper i svenska och engelska i tal samt skrift 

-Du tycker om att resa i ditt arbete (inom Stockholm)

-Det är meriterande om du har jobbat som säljare i butik 
 Som person är du flexibel, prestigelös, utåtriktad och social, och du kan jobba med helheten likväl som detaljer. Du är bra på att skapa relationer och samarbeta för att uppnå bästa resultat. Vi söker dig som är målmedveten och drivs av att leverera goda resultat. Du är en bra organisatör och är bra på att prioritera samt planera din arbetstid.
  

Vänligen skicka din ansökan senast den 10 augusti. Urval och intervjuer kommer att ske från och med v. 32.  

Varmt välkommen med din ansökan! 

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Skönhet / Hälsa
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Skönhet / Hälsa | Deltidsjobb