Inaktiv platsannons

Produktägare Digitala tjänster i Solna

Vi söker en produktägare som ska driva utvecklingen av våra digitala tjänster mot den Nordiska e-handelsmarknaden. Det ska vara enkelt och bekvämt att handla på nätet, och en bra konsumentupplevelse är vårt mål - Leveransen ska anpassas till mottagarens behov.

Om tjänsten

Bli en del av vårt team
Som produktägare kommer du vara del av ett team på 8 personer, där var och en ansvarar för sitt område och sina produkters livscykel. Dina uppgifter varierar mellan research, prioritera produktens backlog, diskutera lösningar med ditt team av utvecklare och att driva piloter tillsammans med PostNords kunder för att förstå vad nästa stora succé kommer att bli. Enheten tillhör affärssidan och innehåller en hälsosam blandning av affärsutvecklare, marknadsförare och systemutvecklare som tillsammans arbetar i agila team. Vi välkomnar djärva ansatser och högpresterande attityd och en vilja att förändra och göra skillnad. PostNords digitala produkter och tjänster är mycket omtyckta hos användarna, inte minst PostNords app med många hundra tusen användare varje vecka. Appen vann Svenska Designpriset 2017, och det är den höga ambitionsnivån vi har för alla våra digitala produkter och tjänster. 
 
Du har vad som krävs
Du kommer att äga, utveckla, analysera, leverera och underhålla digitala produkter inom PostNord. Du initierar de aktiviteter som krävs för att få framdrift och genomslag hos våra kunder, både e-handlare och konsumenter. Du har erfarenhet från e-handelsprojekt inom den nordiska marknaden och kunskap kring köpprocessen. Du kan översätta mål och visioner till konkreta aktiviteter mot utvecklare samt presentera idéer och progress mot interna och externa intressenter. Som person är du intresserad av människors beteenden och drivkrafter samt har en bred kompetens inom digital utveckling. Akademisk utbildning eller motsvarande samt behärska svenska och engelska i tal och skrift. 
 
Vi levererar
Hos oss blir du del av vårt Nordiska affärsområde för e-handel och logistik. Vi stöttar och hjälper varandra, utbyter erfarenheter och beslutar om vägen framåt tillsammans. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald.
 

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Logistik / Transport | Deltidsjobb