Inaktiv platsannons

Platschef i Borås

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 51 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Om tjänsten

Platschef

Peabs anläggningsverksamhet i Borås med omnejd behöver förstärka med en Platschef.

Vi befinner oss i en expansiv fas med många spännande projekt som pågår och som ligger framför oss. Att jobba med anläggningsarbeten innebär många gånger ny teknik, nya lösningar och en ständigt varierande marknad.

Om tjänsten

Som Platschef på Peab Anläggning, lokal marknad har du ansvar för att leda, planera och genomföra projekten från början till slut.

Som Platschef har du personalansvar där du leder ditt team genom en nära och bra dialog, du är den som skapar ett gott arbetsklimat i ditt team och ser till att rätt person är på rätt plats för att uppnå effektivitet, lönsamhet samt kvalitet i alla led.

Du har ansvaret för arbetsmiljön och miljön inom dina projekt där vi sätter säkerheten i främsta rummet.

Du är duktig på att utveckla goda och långsiktiga kundrelationer.

Tjänsten erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling.

Vem är du?

Vi söker dig som har en teknisk utbildning samt flerårig erfarenhet från anläggningsbranschen av att självständigt driva mindre och större anläggningsarbeten.

Vi söker dig som har goda ledaregenskaper, god samarbetsförmåga och social kompetens. Andra viktiga egenskaper är att du är driven, strukturerad och noggrann och som kan överblicka helheten.

Du har god datorvana och B-körkort.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Borås
Typ av jobb
Kontor / Administration , Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej