Inaktiv platsannons

Initiativrik person med matintresse i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

Till denna roll söker vi dig som har ett genuint intresse för matlagning men som inte nödvändigtvis har erfarenhet från restaurangbranchen. På restaurang Safari serverar vi både husmanskost och anordnar våra populära grillkvällar. Så vet du hur man tillagar den perfekta laxen och är en stjärna vid grillen – då är detta tjänsten för dig.

Du behöver inte ha restaurangutbildning, utan vi söker initiativrika, kunskapshungriga personer med ett stort matintresse som vill vara med och bidra med ännu mera fart och glädje i gänget på restaurang Safari. Vi ger dig utbildning och kunskap i hur det är att arbeta i ett storkök. Kort sagt – alla verktygen du behöver för att kunna leverera mat i världsklass tillsammans med oss!

Tempot kan stundtals vara högt, därför är du flexibel och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta.

Samtliga tjänster är säsongsanställningar där arbetsperioden startar omgående och sträcker sig till mitten av augusti, med möjlighet att arbeta extra även under hösten.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb