Inaktiv platsannons

Administratör på deltid till bolag i Västberga i Stockholm

Administratör på deltid till bolag i V... Om... Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och...

Om tjänsten

Administratör på deltid till bolag i Västberga

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

För vår kunds räkning söker vi nu en organiserad och strukturerad Administratör hos detta bolag som är en ledande leverantör av tjänster inom byggnation, drift och underhålling av kritisk infrastruktur. De sitter i fina lokaler i Västberga och arbetsomfattningen är en dag (alternativt två halvdagar) i veckan. Vid omgående start så kan man under v. 26-28 få arbeta deltid/heltid beroende på vad som passar bäst, sedan efter sommaren kan man få arbeta mer då man hjälper till att täcka upp då andra har semester till hösten. 

Du kommer att arbeta i en bred roll och dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara all typ av administration och hjälpa till back-office. Du kommer även att vid behov täcka upp för ordinarie Receptionist vid ledigheter och annan frånvaro och då består dina arbetsuppgifter av att hjälpa till med posthantering, leveranser, besöksmottagning samt allmänt kontorsarbete.

Vem är du?

Vi söker dig som har något års erfarenhet av självständigt administrationsarbete och har gymnasiekompetens. Du får gärna ha en annan sysselsättning vid sidan om, exempelvis studier på distans eller annat arbete som är flexibelt då du kommer att arbeta vid behov. Vi ser att du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska. Som person är du prestigelös, noggrann och engagerad i ditt arbete.

Du erbjuds

En spännande tjänst på ett väletablerat företag med trevliga kollegor. Detta är en tjänst på deltid med start så snart som möjligt och fram till årsskiftet till att börja med. För rätt person finns det stor chans till förlängning. Du kommer innitialt vara anställd hos Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande, tveka därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Victoria Dall på victoria.dall. Ansök på www.jurek.se.

Område: Stockholm

Anställning: Deltid

Dela detta jobb

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej