Inaktiv platsannons

Ekonomiassistent sökes för omgående uppdrag i Göteborg

Ekonomiassistent sökes för omgående... Contaplus är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vi...

Om tjänsten

Ekonomiassistent sökes för omgående uppdrag

Contaplus är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vi rekryterar till alla typer av befattningar inom vårt område; från ekonomiassistenter, redovisningsekonomer, finansekonomer och controllers till ekonomichefer och CFO. Våra kunder är såväl stora som små företag och de återfinns inom alla typer av branscher.

Är du redo att ta dig an nya utmaningar? Vi söker nu en ekonomiassistent till ett uppdrag hos ett spännande bolag i centrala Göteborg! Uppdraget, med start omgående, är på heltid och löper fram till november 2018. Som ekonomiassistent kommer du ingå i ett härligt redovisningteam på 9 personer.

Arbetsbeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter berör kundreskontra i form av bl. a. kundfakturering, betalningspåminnelser, avstämningar och kundbearbetning. Du kommer också vara behjälplig med övriga tillkommande arbetsuppgifter samt vara delaktig i månadsbokslut. I ditt ansvar ingår också att ha löpande kontakt med olika aktörer kopplade till verksamheten.

Erfarenhet
Vi ser att du har någon typ av gymnasie- eller eftergymnasial utbildning samt praktisk erfarenhet av kundreskontraarbete. Du har goda kunskaper i Excel och Office-paketet. Har du erfarenhet av Agresso är detta meriterande.

Personliga kvalifikationer
Som person är du självgående, stresstålig och har lätt för att komma in i nya arbetsuppgifter. Du är flexibel och har god samarbetsförnåga.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan (CV & personligt bev) snarast då vi arbetar med löpande urval. Skicka gärna in din ansökan i PDF-format.
 

Kontakt
Lisa Andersson, , 0729828200

Dela detta jobb

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej