Inaktiv platsannons

SENIOR KONSULT MED SPECIALISTKOMPETENS i Stockholm

Om... Kanton är ett konsultföretag som grundades 2003. Vi arbetar med finansiell rapportering och kommunikation där vi hjälper våra kunder att tillhandahålla förtroendeingivande, lagenlig...

Om tjänsten

Om Kanton

Kanton är ett konsultföretag som grundades 2003. Vi arbetar med finansiell rapportering och kommunikation där vi hjälper våra kunder att tillhandahålla förtroendeingivande, lagenlig och relevant information till aktiemarknaden och andra intressenter. Vår dynamiska arbetsmiljö kännetecknas av snabba beslut, korta ledtider, mycket ansvar och utvecklande arbetsuppgifter. 

Rollen som konsult

Vi söker en erfaren konsult med specialistkompetens inom något eller några av följande områden:

  • Värdering
  • Intern kontroll
  • Finansiell rapportering
  • Redovisningsteknisk rådgivning
  • Bolagsstyrning

Du skapar, driver och utvecklar dina egna affärer, arbetar mot uppsatta mål samt bygger, utvecklar och förvaltar dina kundrelationer på ett vinnande sätt. Som framgångsrik konsult är du en säljande projektledare för dina uppdrag, från införsäljning till slutförande. Till din hjälp finns kompetenta kollegor och Kantons långa erfarenhet från branschen.

Vi erbjuder

Kanton erbjuder en kreativ arbetsmiljö där du har möjlighet att driva tjänsteutvecklingen utifrån din specialistkompetens. Du kommer att få arbeta med väletablerade kunder i ett ambitiöst team med utgångspunkt i centrala Stockholm.

Ansökan

Skicka din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Vid frågor kontakta Joanna Davies på 070-796 94 24.

Publicerad den

16-06-2019

Extra information

Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis