Inaktiv platsannons

Strategisk inköpare med passion för entreprenader till Ellevio i Stockholm

Om tjänsten

Vill du vara med och bidra till att ett hållbart energisamhälle blir verklighet? Vi utvecklar, underhåller och investerar i våra elnät så att det finns trygg tillgång till el idag och i framtiden. Ellevio som arbetsgivare eftersträvar mångfald i kompetens, kön och personligheter eftersom vi ser olikheter som en tillgång. Nu söker vi dig som kan förstärka gruppen entreprenadupphandling i Stockholm.

Vi erbjuder dig

Gruppen entreprenadupphandling planerar och genomför uppköp inom olika kategorier såsom ny- eller ombyggnation av stationer/ställverk, kabelförläggningar, luftledning och anslutning till vindkraft. Som upphandlare av entreprenader utför du uppköp främst i projektform, där planering, förhandling och kontraktsskrivning görs i samarbete med en projektgrupp, varefter ekonomisk uppföljning av avtal, entreprenader och övergripande kostnader tillkommer. Dessutom kommer du att arbeta strategiskt med kategoristyrning, leverantörsutveckling och hållbarhetsfrågor, vilket i Ellevios fall främst innefattar miljö, säkerhet och jämställdhet. Du ingår i gruppen entreprenadupphandling, den största gruppen inom Inköpsavdelningen, som i nuläget består av sju personer.

Ellevio sitter i nyrenoverade, trivsamma och moderna lokaler nära Gärdet. Bolaget erbjuder en dynamisk och modern arbetsplats med en trevlig och händelserik arbetsmiljö, en härlig atmosfär och stora utvecklingsmöjligheter.

Det händer mycket inom hela energibranschen och Ellevio är mitt uppe in en spännande och långvarig utvecklingsfas med stora investeringar som följd. Vidare växer Stockholm kraftigt och behovet av att alla jobbar med el på ett säkert sätt blir viktigare än någonsin.

Ellevio är ett värderingsstyrt företag där våra ledare och medarbetare föregår med gott exempel genom att agera enligt våra värderingar. Vi strävar alltid efter att förbättra vår kollektiva förmåga för att vi vet att tillsammans blir vi bättre.

Din profil

För att du ska trivas och utvecklas hos oss tror vi att du är nyfiken, innovativ och kommunikativ och på samma gång ansvarstagande, strukturerad och har lätt för att se helheten. Du drivs av och trivs med att arbeta i team och att samarbeta med andra. 

Vi tror att du har en utbildning inom teknik, ekonomi, juridik eller annan passande inriktning, samt erfarenhet av inköp/ upphandling och gärna leverantörsutveckling. Vi ser gärna att du även har operativ erfarenhet och ett upparbetat nätverk inom bygg- och anläggningsbranschen, då en stor del av upphandlingarna kretsar kring detta område. Du har förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du:

•har erfarenhet från bygg, mark- och anläggning eller infrastrukturverksamhet

•är van att arbeta på projektbasis

•har kunskap inom entreprenadjuridik eller avtalsjuridik.

•kunskaper inom LOU eller LUF

Ellevio arbetar aktivt mot en jämnare könsfördelning i företaget, och vi ser gärna kvinnliga kandidater.

Välkommen med din ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Ellevio med Experis. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Joakim Pergefors Eriksson, 08-764 25 34, joakim.pergefors.eriksson@se.experis.com.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Vi ser fram emot att höra från dig!  

Om Ellevio

Ellevio är ett av Sveriges största elnätsföretag med 450 medarbetare i Stockholm och Karlstad. Våra värderingar pålitlighet, engagemang och utveckling styr allt vi gör. Genom långsiktiga satsningar och nya innovativa lösningar möjliggör vi energiomställningen och att Sveriges klimatmål kan uppnås. Med en pålitlig och stabil eldistribution skapar vi förutsättningar för att lamporna i hemmen lyser, att kylskåp och rulltrappor fungerar och att företag kan producera sina varor – 365 dagar om året, dygnet runt. Vi förbättrar därigenom livskvaliteten i över 940 000 hem och företag och för samhället i stort.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej