Inaktiv platsannons

Utvecklingschef kommersiell fastighetsförvaltningOm jobbetVem är du?Vi erbjuderOm företagetKontaktuppgifter för frågor i Göteborg

Utvecklingschef kommersiell fastighetsf... Om... Har du flera års erfarenhet av att jobba med kommersiell fastighetsförvaltning...

Om tjänsten

Utvecklingschef kommersiell fastighetsförvaltning Om jobbet

Har du flera års erfarenhet av att jobba med kommersiell fastighetsförvaltning som fokusområde och vill ha en ny utmaning? Då har vi jobbet för dig!

Vi satsar nu på ett nytt tjänsteområde på ÅF i Göteborg till vår enhet Property Management. 

Du kommer ingå i en enhet med ca 20 medarbetare där fokus ligger på att vi jobbar i team, vi stöttar och kompetensutvecklar varandra och kanske det allra viktigaste - har kul på jobbet! 

Vem är du?

Vi söker dig som jobbar med kommersiell fastighetsförvaltning med mångårig dokumenterad erfarenhet. Meriterande om du även har viss förståelse för teknisk förvaltning då detta är ett närliggande tjänsteområde. Du är troligtvis utbildad inom områdena ekonomi, juridik eller fastighetsförvaltning alternativt har samlat på dig motsvarande färdigheter genom längre erfarenhet. 

Är du en social, nyfiken och självständig person kommer du att trivas på ÅF! Du har ett starkt engagemang, är flexibel och trivs i en fartfylld miljö som präglas av stark tillväxt. 

Vidare är du en lagspelare som drivs av att ständigt utveckla dig själv och din omgivning, har lätt för att samarbeta och är naturligt service minded. Du värdesätter ett utåtriktat jobb där du får bygga relationer och känner ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

ÅF är ett internationellt företag, dock värdesätter vi att du behärskar det svenska språket muntligt såväl som i skrift för att svara mot våra kunders behov

Vi erbjuder

Din roll som utvecklingschef för kommersiell fastighetsförvaltning kommer bland annat bestå av att utveckla vårt nya tjänsteområde, Kommersiell fastighetsförvaltning. Kommersiell fastighetsförvaltning innebär ett bra komplement till våra befintliga tjänster inom teknisk fastighetsförvaltning. Tanken med detta komplement är att ÅF nu kan ta ett större ansvar och leverera en bättre helhet åt våra fastighetskunder. ÅF kan i och med detta nya tjänsteområde även hjälpa till att utveckla fastigheter och ser till att den behåller värdet och förlänger dess livslängd.Tjänsteområdet kan innebära följande typer av tjänster/arbetsuppgifter:

  • Framtagning av fastighetsstrategi
  • Förslag köp/sälj
  • Investeringsstrategi
  • Lönsamhetsanalys
  • Affärsplan
  • Analys, förvärv och utveckling av byggrätter
  • Finansieringsrådgivning
  • Kontroll, styrning och uppföljning av fastighetsförvaltning
  • Byggherreombud
  • Fastighetsanalys
  • Kontraktsförvaltning
  • Uthyrning/omförhandling
  • Upphandling & genomförande
  • Hyresgästanpassningar
  • Dokumentation, ritningsförvaltning
  • Analysera, nyttja och förvalta data genom att ÅF använder BIM i projekt.

Våra kunder är fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, kommuner, landsting, förvaltningsföretag, byggföretag m.fl. Om vi får förmånen att ha dig som kollega kommer vi arbeta tillsammans i uppdrag såväl som stötta dig i dina åtaganden. Som del i ett stort konsultföretag har vi möjlighet att arbeta smart och med bred kunskap inom alla installationstekniska områden – det nya tjänsteområdet är en viktig del av vårt framtida erbjudande inom fastighetsbranschen. Vad kunden än kräver kan vi hjälpas åt att lösa det!

Du kommer ha stationeringsort i Göteborg, men jobba brett över regionen och ha daglig kontakt med dina kollegor på våra övriga kontor i Västra Götaland. 

Skicka in din ansökan redan idag. Rekrytering kommer att ske löpande,

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej