Inaktiv platsannons

Lagledare Ängby IF Fotboll Herr i Stockholm

Ängby... Ängby IF söker lagledare till Herr-laget (division 3). En kul möjlighet att vara med i en fotbollsklubb. Här får du en viktig funktion att bidra till att laget kan prestera så bra som möjligt på fotbollsplanen. Du får lära känna...

Om tjänsten

Ängby IF

Ängby IF söker lagledare till Herr-laget (division 3). En kul möjlighet att vara med i en fotbollsklubb. Här får du en viktig funktion att bidra till att laget kan prestera så bra som möjligt på fotbollsplanen. Du får lära känna spelare och ledare och umgås i en glädjefull miljö. Uppgifterna är t.ex. att föra närvaro, att hålla kontaktuppgifter uppdaterade, att välkomna nya spelare, enklare koll på ekonomi, att ha kontakt med motståndare och domare vid match, att stötta tränarna i allehanda frågor med mera. Vi är väldigt flexibla om det är så att du känner att du endast kan utföra en viss typ av uppgifter.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Ängby IP och andra fotbollsplaner. Kontinuerligt, flexibelt uppdrag.
Specifika önskemål eller information: 
Vi visar dig hur man genomför alla uppgifter.
Minimiåtagande: 
Ca ett tillfälle i veckan under säsong (vår + höst). En del av uppgifterna kan utföras på distans/hemma. Vi är överlag väldigt flexibla med uppdragets innehåll - hör av dig för en villkorslös diskussion.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Volontärarbete
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Volontärarbete