Inaktiv platsannons

Linjemontörer - Vattenfall Services i Göteborg

Om tjänsten

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. 

 Vi är ett engagerat och drivet gäng som nu söker nya kollegor till vår verksamhet i Syd o Mellansverige. Är du en ansvarstagande person som trivs med ett fritt och omväxlande arbete, då är det här jobbet perfekt för dig!

Nu rekryterar vi linjemontörer till Vattenfall Services Nordic AB, Ledningsentreprenad Syd. Du blir stationerad på hemorten med i första hand Södra/Mellersta Sverige som arbetsområde och kommer att tillhöra någon av våra huvudetableringar i Hallsberg, Motala eller Vänersborg.

Din roll som Linjemontör
Som linjemontör kommer du att arbeta med om- och nybyggnation av region- och stamnät, 40-400kV, men även underhållsarbeten kan förekomma. Vi arbetar oftast i team, men utför också enskilt arbete.

Constructions huvuduppdrag inom Vattenfall Services är att driva stora projekt. Projekten kan löpa under några veckor, månader och ibland år. Allt vi gör präglas av hög säkerhetsstandard från planering till genomförande.

I första hand kommer arbetsområdet vara Götaland o Svealand och resor i tjänsten är en naturlig del av arbetet. Vattenfall Services har hela Norden som arbetsfält, "vi åker dit där jobben finns".

Dina kvalifikationer som Linjemontör
Vi söker dig som har någon form av El-teknisk eller byggteknisk utbildning på gymnasienivå, att kunna arbeta på hög höjd är ett krav.

Har du några eller flera års erfarenhet av att arbeta med linjebyggnation, elkraftsmontage eller arbete på stamnätet (200-400kV) är det meriterande.

Som person är du ansvarstagande med stort driv och engagemang. Du upprätthåller god service och kvalitet till våra kunder, agerar affärsmässigt och med ett gott entreprenörskap ser vi som självklart. Du har B-körkort.


Vi erbjuder
Vi erbjuder ett ansvarsfullt och självständigt arbete med utvecklingsmöjligheter där du kan växa i din roll. Vi har ett arbetsklimat där vi hjälper varandra och arbetar alltid med högt säkerhetsfokus. Som anställd på Vattenfall Services får du tillgång till egen servicebil, förmånlig pension, avtal och försäkringar samt ett flertal förmåner inom friskvård och hälsa.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)