Inaktiv platsannons

Projektledare för avtal i Malmö

Om tjänsten

Vattenfall Services är ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av el-anläggningar. Våra 1 850 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland våra kunder finns nät- och energibolag, industrier, Trafikverket, kommuner, landsting och entreprenadbolag.
 
Affärsområde Belysning är ledande i Sverige när det gäller kunskap inom belysningsområdet. Vi levererar energieffektiva helhetslösningar till våra kunder. Våra kunder är Trafikverket, kommuner, byggentreprenadföretag och inom industri- och infrasektorn. Exempel på områden där vi arbetar är vägbelysning, ljussättning av byggnader, träd och monument. Vår företagskultur präglas av entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en målstyrd och projektorienterad organisation.
Nu söker vi en projektledare till de kommuner som vi har avtal med för att ytterligare utveckla dessa affärerna i södra Sverige med placering i Malmö.
 
Som projektledare arbetar du tillsammans med egen personal och underentreprenörer som utför planerade underhållsarbeten, åtgärdar fel och bygger nya belysningsanläggningar. Du ansvarar för merförsäljning till befintliga kunder och medverkar i arbetet med att bearbeta nya kunder. I Malmö blir du en del av det projektledarteam som redan finns och som med stöd av varandra driver affärer och ekonomi framåt.
Du har erfarenhet av projektledning och projektekonomi inom offentlig belysning. Tidigare arbetsledande roll inom entreprenad och infrastruktur är meriterande. Som person är du utåtriktad, driven och brinner för kundvård och nya affärer. Du är lyhörd och har lätt för att samarbeta. Ett service- och resultatinriktat arbetssätt är också viktigt. Det är meriterande om du har erfarenhet av entreprenadjuridik. Körkort B är ett krav. Utbildningar i BAS U/P, Arbete på väg och ESA är ytterligare meriter som värdesätts.
 
De huvudsakliga arbetsuppgifterna:
 
• Ansvara för genomförande samt det ekonomiska utfallet av dina projekt
• Sammanställa förfrågningsunderlag och utvärdera anbud
• Upphandling av entreprenörer, tjänster och material
• Ekonomisk och teknisk uppföljning vid analys av projekt
• Säkerställa att våra marknadsledande miljö- och arbetsmiljörutiner följs
• Medverkar till ett aktivt säkerhetsarbete för våra medarbetare
 
Känns detta som ett jobb för dig?
Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev så snart som möjligt, urval sker löpande. Dock senast 18 nov 2018 via denna sida.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)