Inaktiv platsannons

Vi söker en ovanligt engagerad Affärsområdeschef i Örebro län

Vi söker en ovanligt engagerad Affärsomr... Du vill något! Det vill vi med! Vårt bolag är kundägt och vi har därför bara en uppdragsgivare -

Om tjänsten

Vi söker en ovanligt engagerad Affärsområdeschef

Du vill något! Det vill vi med! Vårt bolag är kundägt och vi har därför bara en uppdragsgivare - och det är kunden. Hela vår affärsidé handlar om kundnytta. Här finns möjligheterna för dig som vill arbeta nära våra kunder. Vi lyssnar och bygger vidare på det vi vet gör oss till kundernas självklara partner inom bank, försäkring och fastighetsförmedling.

Blir du nyfiken och vill veta mer?

Läs hela rollbeskrivningen på www.sandahls.se/publikarekryteringar

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Sandahl Partners. För mer information kontakta rekryteringskonsult Mia Haglund orebro@sandahls.se eller ring 019 - 609 02 78.
Din ansökan önskar vi senast 25 augusti till orebro@sandahls.se
För information om Sandahl Partners datapolicy, se www.sandahls.se

Vi på Länsförsäkringar Bergslagen är 300 engagerade medarbetare som bor där våra kunder bor, handlar i samma affärer och har samma väder. Med kontor i Västerås, Örebro, Sala, Köping, Karlskoga och Lindesberg finns vi nära drygt 235 000 kunder – som alla tillsammans äger bolaget. Det gör att vi är försäkringsbolaget och banken som förstår vad våra kunder behöver för att känna trygghet för familjen, sina ägodelar, företaget och sina pengar. Allt samlat på ett ställe – genom hela livet.

Dela detta jobb

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro län
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej