Inaktiv platsannons

Styrelseledamot Young Professionals Norra i Umeå

Om tjänsten

Om rollen

Som styrelseledamot i YP leder du projekt och driver olika event under året, du är med i hela processen från idé till verklighet. Utifrån ett helhetsperspektiv är du med och utvecklar koncernens unga medarbetare yrkesmässigt samt främjar social samvaro och verkar för ett vidgat kontaktnät internt i koncernen. Du är även med och strävar efter att stärka koncernens varumärke som arbetsgivare och med det även ditt eget varumärke internt såväl som externt.

Arbetet är ideellt och du blir belönad i form av större kontaktnät internt inom banken, projektledningserfarenhet, personlig utveckling och nya bekantskaper. Arbetsbelastningen varierar under året beroende på aktivitetsnivå samt beroendes på vilket projekt du arbetar med, utöver det har vi fysiskt styrelsemöte två gånger per år samt telefonmöte ungefär en gång i månaden.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker nya medlemmar som vill anta en ny utmaning parallellt med deras nuvarande arbete och personer som speglar banken på bästa sätt. Vi söker dig som är social, initiativrik och utåtriktad samt brinner för att nätverka. Du är ansvarstagande som person och inspireras av att få och ta eget ansvar, samtidigt som du är en lagspelare som ser vinning i YP:s samlade prestation.

För att vara en kandidat till uppdragen så krävs att du arbetar på ett kontor, kundcenter eller annan enhet inom Norra regionens geografiska område.

För att ansöka om uppdraget så behöver du inte bifoga CV. Det räcker med ett personligt brev.

Kontaktinformation

ypnorra@swedbank.se

Ordförande YP Norra: Nicole Grahn, nicole.grahn@swedbank.se

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om rollen!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)