Inaktiv platsannons

Kundrådgivare i Avesta

Om tjänsten

Om jobbet

I Avesta är vi 14 medarbetare. Som Kundrådgivare är du en del av det team som ansvarar för alla kunder som besöker kontoret. Du kommer att jobba flexibelt med både kunder som besöker oss spontant eller vill ha ett bokat möte.

Du genomför de affärer kunden har behov av att få hjälp med. Du kan även slussa eller guida kunden till annan/specialist. Som kundrådgivare ansvarar du inte för någon specifik kundbas utan ger service och genomför affärer med de kunder som tar kontakt med kontoret.

Arbetsområden/ansvar:

  • Aktivt bidra till att kunderna känner till och kan/vill använda våra digitala lösningar
  • Ger finansiell rådgivning till primärt privatkunder inom Spara, Låna, Pension och Försäkra, men hanterar även företagskunders grundläggande behov
  • Hantera självständigt företags- och privatärenden och genomför affärsavslut som inkluderar AML/KYC

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Vi söker dig som tycker om att ge en hög kvalité i servicen till kunderna. Viktigt är att du är en person som är pedagogisk, social och utåtriktad och skapar förtroende i kundmötet. Du tar egna initiativ, har ett starkt driv och en förutsättning för att lyckas i rollen hos oss är att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta med dina kollegor.
Det är meriterande om du har Swedsec licens, Bolånelicens, FFL Liv och FFL Sak samt kreditbeviljningsrätt

Du kanske tidigare har jobbat med
  • Kundrådgivare
  • Kundansvarig

Möjliga nästa karriärsteg
  • Kundansvarig
  • Företagsrådgivare

Varför jobba med oss?

På kontoret i Avesta har vi en god sammanhållning och att dela med sig av sina erfarenheter och kunskaper är en självklarhet. Att lyckas, utvecklas och ta oss an utmaningar tillsammans är något jag som chef vill ge förutsättningar till. Jag är närvaranade i vardagen, engagerad och omtänksam. Jag uppskattar medansvarigas initiativförmåga och jag förväntar att du tar det ansvar för kontoret, kund och affären som vi behöver för att uppnå utveckling och resultat. Vi arbetar tillsammans för att skapa en arbetsmiljö som är hållbar innehållande glädje, delaktighet och trygghet.

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Avesta
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Avesta | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)