Inaktiv platsannons

Kundrådgivare i Uppsala

Om tjänsten

Om jobbet

Kontoren Uppsala City och Gränby ansvarar för att erbjuda kvalificerad rådgivning och service till våra privat- och företagskunder. Vi ingår i affärsenheten Uppland som består av totalt fem kontor

Som Kundrådgivare är du del av ett team som ansvarar för att möta alla privat – och företagskunder som besöker kontoret. Du genomför de affärer kunden har behov av att få hjälp med.

Som kundrådgivare ansvarar du inte för en specifik kundbas utan ger service och genomför affärer med de kunder som tar kontakt med kontoret, bokat och obokat. En del av arbetet är också att proaktivt kontakta kontorets kunder för att kunna leverera ett mervärde till att vara kund i Swedbank

Arbetsområden/ansvar:
  • Läsa av och hantera kundens totala behov, eventuellt guida kunden vidare när specialistkompetens behövs
  • Självständigt hantera privatärenden och företagsärenden samt genomför affärsavslut.
  • Ger finansiell rådgivning till primärt privatkunder men hanterar även företagskunders grundläggande behov inom betala
  • Aktivt bidra till att kunderna känner till och kan/vill använda våra digitala lösningar


Vi söker dig som tycker om att ge en hög kvalitet i servicen till kunderna och har för ambition att överträffa kundens förväntningar. Du vill alltid göra det bästa för kunderna och är nyfiken att lära dig nya saker. Viktigt är att du är en person som är pedagogisk, social och utåtriktad och som skapar förtroende i kundmötet. Du tar egna initiativ, har ett starkt driv och en förutsättning för att lyckas i rollen hos oss är att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta med dina kollegor.

Tidigare erfarenhet av att arbeta med placeringsrådgivning och bolån är meriterande.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete. Vi arbetar ständigt med din kompetensutveckling och sätter upp tydliga mål som stöd för din individuella utveckling. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillsättning snarast. Vi kommer behandla ansökningarna löpande.

Vi tror att långvariga relationer med våra kunder och våra medarbetare utgör grunden för en hållbar ekonomi. Vi välkomnar dig till en internationell organisation där du får möjlighet att använda dina kunskaper för att skapa bra, effektiva och innovativa tjänster till våra kunder. Vi erbjuder dig breda utvecklingsmöjligheter tillsammans med professionella ledare. Vi värnar om en hälsosam livsstil och balans i livet. När människor växer, växer även företag och samhälle.

 

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Uppsala | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)