Inaktiv platsannons

Sportamore söker erfaren Inköpare i Stockholm

Sportamore is the leading sporting goods e-tailer in the Nordics. We are a fast growing pure player that is currently looking for a world class candidate to join our team.

Om tjänsten

Vill du vara med och skapa en shopping-upplevelse som ingen annan handlare kan konkurrera med? Är du en tuff förhandlare som älskar att göra affärer och som får våra leverantörer att älska göra affärer med oss? Är du en erfaren Inköpare som är redo för en utmaning? Fortsätt läs! 

Arbetsuppgifter och ansvar

Som Inköpare kommer ditt huvudsakliga ansvar vara att maximera Sportamores utfall mot uppsatta försäljnings-, lönsamhets- och omsättningsmål genom att köpa in varor enligt Sportamores inköpsmodell. Du driver dina egna områden med fingertoppskänsla, genomför förhandlingar med nya leverantörer samtidigt som du säljer en gammal lagerpost för att frigöra yta för nya fräscha varor. Ett urval av dina arbetsuppgifter kommer vara:

  • Budgetera kategorin i enlighet med den övergripande försäljningsplanen.
  • Se till att rätt produkt är på rätt plats vid varje given tid och har rätt klassning.
  • Övervaka lagernivåer, kompletteringsbehov samt liggande orderstock.
  • Använd insikter runt produkttrender, prissättning och konkurrens för att maximera Sportamores försäljning och lönsamhet.
  • Förmedla identifierade produktmöjligheter till inköpsorganisationen.
  • Identifiera, påtala och i tillämpliga fall åtgärda brister i leverantörs- och kampanjinformation.

Du kommer tillhöra vår inköpsavdelning och rapportera till Purchasing Director.

Är det dig vi söker?

Vi söker dig som har förmågan att i en uppsjö av varumärken och produkter göra ett så kommersiellt urval som möjligt – allt för att så många kunder ska hitta det dom söker hos oss! Vi tror att du är en affärsman/kvinna ut i fingerspetsarna med inställningen om att ta Sportamores försäljning till nya höjder. För att lyckas i rollen söker vi dig med:

  • Dokumenterat resultat av framgångsrikt inköpsarbete.
  • Tre till fem års relevant arbetslivserfarenhet.
  • Relevant akademisk examen inom företagsekonomi, handel eller motsvarande.
  • God kunskap om sportbranschen och trender i marknaden.
  • Meriterande med erfarenhet av ledande roll.
  • Mycket god datavana.
  • Förmåga att kommunicera flytande på svenska och engelska i tal och skrift.

Som person tror vi att du är relationsskapandemålmedveten och självgående. Du har stor förmåga att arbeta resultatinriktat i högt tempo.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en växande arbetsplats där du är med och påverkar vår resa. Vi tror på öppenhet, kreativitet och prestigelöshet. Förutom goda villkor erbjuder vi bland annat gym på jobbet, branschens grymmaste kollegor, flexibla arbetstider och bra personalrabatt. Läs mer om hur det är att arbeta på Sportamore här på vår karriärsida.

Är du rätt person för att anta utmaningen?

I så fall ser vi fram emot din ansökan! Du välkommen med din ansökan innehållande CV, personligt brev och om möjligt rekommendationsbrev senast 15 augusti. Tjänsten är tänkt att tillsättas i september.

Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Du kommer att arbeta på vårt huvudkontor med placering i Alvik, Bromma.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-ansvarig Magdalena Krysiak.

Välkommen med din ansökan!

Sportamore värnar om en rekrytering och arbetsplats fri från diskriminering, som ger lika möjligheter för alla. Vi tror på att mångfald inom erfarenheter, perspektiv och bakgrund leder till en bättre arbetsmiljö och därmed en bättre kundupplevelse. 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | IT | Heltidsjobb (förstajobb)