Inaktiv platsannons

Serviceinriktad administratör till ISS Directs nya Driftcenter i Malmö

ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

Är du en serviceinriktad problemlösare som trivs i ett högt tempo? Vill du vara delaktig i en nyetablerad servicefunktion på ett av Sveriges största tjänsteföretag? Nu söker vi administratörer till ISS Direct i Malmö!

Vi söker dig som vill ha ett utmanande och meningsfullt arbete i en nyetablerad servicefunktion med vision att ha ett nära och utvecklande samarbete med verksamhetens operativa chefer.
ISS Direct ´s mål är att bygga en solid, centraliserad och strukturerad verksamhet som uppfattas som chefens ”bästa vän”, med syfte att avlasta denne från uppgifter så hen kan fokusera mer på ISS kunder och anställda.

Det huvudsakliga arbetet är att effektivt lösa inkommande ärenden via ärendesystem, telefon och e-mail från verksamhetens chefer och delvis från våra externa kunder inom områdena driftstöd, säljstöd, HR-stöd och kundkontakt.
Driftcentrets medarbetare ska aktivt verka för att skapa möjligheter för nya värdeskapande aktiviteter som inte bedrivs idag, samt ansvara för statistik & uppföljning inom utvalda områden. 

Kontinuerligt arbete för standardiserade och kontinuerligt förbättrade processer och säkerställd hög datakvalitet i processer kommer vara en naturlig del i det ordinarie arbetet.


Detta söker vi:

Till ISS nya Driftcenter söker vi Dig som har mycket hög servicekänsla, är utåtriktad och är en tekniskt kompetent problemlösare. Du ska trivas med att samordna och lösa uppgifter i en hektisk och utmanande vardag där konsten att prioritera rätt arbetsuppgifter är avgörande.

Du har förmågan att se helheten, är analytisk och noggrann, har hög pedagogisk förmåga att förmedla och kommunicera, är kreativ och drivande i allt du gör. Du kommer arbeta i ett team och därför är det viktigt att du trivs med att samarbeta med andra, samtidigt som du kan arbeta självständigt och tar eget ansvar. I arbetet behöver du klara av ett högt tempo och samtidigt kunna vara en god kommunikatör i både tal och skrift, då arbetet har många kontaktytor, såväl interna som externa.


Du är dessutom nyfiken, initiativrik och ser utvecklingsmöjligheter i det mesta. Du älskar service och människor och har ett öga för både detaljer och helhet.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

För denna tjänst är det ett krav med fullbordad gymnasieutbildning. Vi ser även gärna att du har 1-2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller nyexaminerad med kandidat-examen från högskoleutbildning inom relevant område.
• Goda IT-kunskaper och har lätt för att sätta dig in i nya system.
• Mycket goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel.
• Erfarenhet av analysarbete.
• Erfarenhet av process- och förbättringsarbete.
• Mycket goda kunskaper i svenska samt goda kunskaper i engelska, både tal och skrift.
• För några i teamet behövs specifikt kompetens inom HR området samt Kalkylering & Planering av lokalvårdstjänster.

Tjänsten är på heltid och inleds med sex månaders provanställning. Tjänsten startar 1 oktober, men kommer att tillsättas under sommaren. Vi ser därför att du söker tjänsten omgående!

Ansökan

StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen, men du blir direkt anställd av ISS.

Ansök via extern länk: 

 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej