Inaktiv platsannons

Vill du utvecklas inom försäljning? Ansök till Impressive Relations i Göteborg

Om tjänsten

Som säljare på Impressive Relations tillhör du vårt affärsområde SALES. där vi är en professionell och kunnig partner till flera stora aktörer i Sverige.

Du blir en del av ett grymt säljteam där jobbet inte bara är ett jobb, utan en upplevelse och en utveckling i karriären. Vår personal är vår största tillgång, dem ger vi de allra bästa förutsättningar att växa både som människa och i karriären. Din team ledare och dina blivande kollegor kommer göra allt för att du ska trivas och lyckas.

Just nu är vi inne i en expansiv fas och tar ett steg framåt för att möta morgondagens marknad ute på fält i våra pop-up butiker. Där kommer du att ta kontakt direkt med kunder för att erbjuda våra olika kampanjer.


Vi söker sig som är: 

  • Resultatfokuserad i kombination med målfokuserad. Du strävar hela tiden efter att nå bättre resultat och ditt mål är att bli bäst på det du håller på med.
  • Drivande i sin egna utveckling och aktiv till att hela tiden bli snäppet vassare då det kommer till t.ex. hantering av olika kundtyper, och säljtekniker.
  • Pålitlig i ditt arbete, ett ansikte utåt för Impressive och våra aktörer som föregår med gott exempel på arbetsplatsen.

Du erbjuds: 

  • En heltidstjänst/Deltidstjänst
  • Grundlön 17.000  kr plus provision
  • Säljskola och personliga karriärsprogram

Krav: 

  • Minst 18 år fyllda.
  • Flytande i det svenska språket i både tal och skrift


Om oss:

Impressive Relations bedriver sedan starten 2012 verksamhet inom våra affärsområden RETAIL, STAFFING och SALES där vi erbjuder specialistbemanning, rekrytering samt fysisk försäljning för våra kunders räkning. Våra uppdrag är idag rikstäckande och vi hjälper dagligen företag att nå sina mål.

Ansökningar sker löpande så tveka inte att skicka in din redan idag!

Hemsida:

Instagram/facebook: ImpressiveRelations.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej