Inaktiv platsannons

Copy/Content Manager i Stockholm

Om tjänsten

Tallink Silja AB erbjuder dig en spännande möjlighet att arbeta inom upplevelsebranschen.
Nu söker vi en kreativ och positiv Copy/Content Manager som har erfarenhet av digital kommunikation och god förståelse för digitala kanaler.

Tjänsten som Copy/Content Manager innebär i stora drag att skriva och utveckla texter som väcker intresse för våra varumärken Tallink och Silja Line, våra olika destinationer och målgrupper. Du har ett helhetsansvar från idé och planering till leverans av text/innehåll, där slutprodukten alltid ska gå i linje med satt strategi och tonalitet.
Vidare koordinerar du också innehåll för alla våra kanaler: extern kommunikation, webb, nyhetsbrev och sociala medier. Som Copy/Content manager på Tallink Silja ingår du i marknadsteamet och ditt bidrag kommer vara en mycket viktig del i vår organisation.

Vi söker dig som:

  • Har relevant arbetslivserfarenhet, helst som journalist/copywriter
  • Är en mycket god skribent
  • Har erfarenhet av digital kommunikation och digitala kanaler
  • Kan förstå, tillämpa och stärka vår varumärkes- och företagsstrategi
  • Kan arbeta mot deadlines
  • Kan kommunicera på engelska och svenska, muntligt och skriftligt
  • Kan leda, planera och driva projekt
  • Har förmågan att arbeta självständigt likväl som att samarbeta i ett team


Som person är du en driven lagspelare som uppskattar att arbeta dynamiskt och lätt kan ändra fokus i vår ibland snabbt föränderliga bransch. I rollen ingår att arbeta med personer på olika nivåer i företaget, så det är positivt om du uppskattar samarbete och att nätverka. Du har god förmåga att hantera flera uppgifter/projekt samtidigt och är öppen för att ge och ta emot konstruktiv feedback i ditt arbete.


Vi söker dig som tänker strategiskt, har ett kritiskt öga, har ett affärsansvar och ser till helheten. Du är ansvarsfull och kan agera inom uppsatta varumärkesriktlinjer och förstår vikten av användarrättigheter och upphovsrätt. Vi på Tallink Silja värdesätter och arbetar alltid utifrån våra ledord: glädje, engagemang, samarbete och professionalism.

Tjänsten som Copy/Content Manager är en tillsvidareanställning på heltid (med 6 månaders provanställning) och du kommer vara placerad i våra ljusa, fina lokaler på Stockholmskontoret i Värtahamnen.
Lön enligt överenskommelse. Tillträde sker omgående med hänsyn till uppsägningstid. Tjänsteresor samt viss tjänstgöring utanför kontorstid förekommer.

Är du vår nya kollega? Varmt välkommen med din ansökan via vår hemsida  senast den 19 augusti 2018. Urval samt intervjuer sker löpande. Tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag så sök gärna redan idag! 

Vid frågor, skicka e-post till: 
Notera att vi enbart tar emot ansökningar via vår hemsida.



Tallink Silja AB är det ledande serviceföretaget inom passagerar- och lasttrafiken på Östersjön. Verksamheten drivs från Stockholm mot Tallinn, Riga, Helsingfors, Åbo och Mariehamn samt mellan Kapellskär och Paldiski. Tallink Silja AB ingår i Tallink-koncernen. AS Tallink Grupp är noterat på Tallinnbörsen, som ingår i OMX. AS Tallink Grupp har en flotta på 13 fartyg som trafikerar på sex linjer under varumärkena Tallink och Silja Line. Sedan 2002 har åtta nya fartyg beställts och satts i trafik på Östersjön vilket gör att Tallink och Silja Line har Östersjöns modernaste flotta som motsvarar kraven på säkerhet, komfort och miljöhänsyn. Senaste tillskottet i Tallinks flotta är Megastar som togs i trafik i januari 2017 på sträckan Tallinn – Helsingfors. Megastar drivs med LNG och har en mängd innovativa lösningar för att minimera miljöpåverkan. Tallink äger och driver även fyra hotell i Tallinn under varumärket Tallink Hotels. Tallink Hotels femte hotell öppnade våren 2010 i Lettlands huvudstad Riga. AS Tallink Grupp har 7000 anställda i Estland, Sverige, Finland, Lettland och Tyskland och transporterar årligen över 9 miljoner passagerare.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Turism | Deltidsjobb