Inaktiv platsannons

Underhållsledare produktionsunderhåll Luleå

Om tjänsten

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag med ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt produktions- och fastighetsunderhåll. Vi har specialkompetens inom bland annat automation, styr och regler, el, och VVS. Vi är ett helägt dotterbolag till Scania CV AB och ett av de största tekniskt produktionsstödjande företagen i landet med ca 1000 anställda och med en omsättning på ca 1,6 miljard kronor (2017).

Du kommer som underhållsledare tillsammans med dina underhållstekniker att utföra maskinunderhåll inom ert ansvarsområde på Scania/Ferruform.
Du är den naturlige ledaren med god struktur, som kan motivera och entusiasmera dina medarbetare, du kan också tänka i nya banor och ser förändringar som en naturlig del i verksamheten. Du är van att arbeta i en nyckeltalsorienterad verksamhet med förbättringar som aktiviteter.

Största utmaningen är att, tillsammans med gruppen och kunden, arbeta med att öka driftssäkerheten genom fokus på arbetssätt och återkommande störningar.

Du har:

  • Ett antal års arbetslivserfarenhet i ledande befattning ifrån industrin inom underhåll, produktion eller produktionsteknik med personalansvar.
  • Minst 3-årig teknisk gymnasieutbildning. 

Meriterande är högre utbildning inom teknik.

Vill du veta mer, kontakta gärna:
Daniel Agrér, Underhållschef, tfn. 0920-76793,
Peter Lundberg, HR Business Partner, tfn. 0920-76773,

Välkommen med din ansökan med bifogat personligt brev och CV senast 24 augusti. 
Inkomna ansökningar behandlas kontinuerligt under ansökningstiden, tillsättning kan ske innan sista ansökningsdagen.

About the job
  • Title: Underhållsledare produktionsunderhåll Luleå
  • Business area: Maintenance
  • Country: Sweden
  • City: Luleå
  • Last application date: 2018-08-24
  • Job Id: 20180981
About Scania
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2016 levererade vi 73 100 lastbilar, 8 300 bussar samt 7 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 104 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 46 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Volkswagen Truck & Bus. För ytterligare information, besök www.scania.com.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Luleå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Luleå | Kontor / Administration | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)