Inaktiv platsannons

Fantastiska Sommarjobb i Stockholm

Om tjänsten

Som medarbetare på Sommarland har du en av huvudrollerna i en magisk föreställning! Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Nu söker vi nya stjärnor till våra olika säsongstjänster och letar efter dig som trivs i rampljuset, brinner för gästmötet och alltid vill överträffa våra gästers förväntningar. Du är minst 18 år fyllda.

Tjänsterna startar omgående och sträcker sig till den 19 augusti och vi letar efter dig som kan arbeta hela denna period, på schema alternativt extra vid behov. 

Just nu söker vi främst personer som vill jobba som Attraktionvärd, Campingvärd och Parkfoodvärd på Campingen:

ATTRAKTIONSVÄRD

Sommarland har 25 attraktioner och i rollen som attraktionsvärd är ditt uppdrag att ge alla våra gäster en härlig, rolig och trygg åktur – en upplevelse i världsklass. Som attraktionsvärd tar du emot biljetter och hjälper gästerna i och ur attraktioner samt informerar om gällande säkerhetsföreskrifter. För att våra gäster ska få en helhetsupplevelse är det också viktigt att du håller rent och snyggt vid din arbetsstation. Till denna roll söker vi dig som älskar mötet med gästen och som gärna bjuder lite extra på dig själv för att skapa magiska minnen – alltid med säkerhet som första värdeord. Du lockas av att arbeta i högt tempo och du är noggrann i ditt arbetssätt. 

CAMPINGVÄRD

Som en del av en helhetsupplevelse är en ren och fräsch camping av största vikt, därför har du i denna roll en mycket viktig uppgift. Tjänsten innefattar städning och tillsyn av Sommarlands camping, dess stugor och faciliteter. I rollen ingår också att kontrollera våra stugor då våra gäster lämnar stugorna. Som campingvärd möter du också våra gäster i ett antal olika kvällsaktiviteter såsom minigolf och chokladhjul. Till denna roll söker vi dig som gärna tar eget ansvar och egna initiativ. Du är serviceinriktad och älskar mötet med gästen.

PARKFOODVÄRD

I denna roll arbetar du vid någon eller några av våra snabbmatsrestauranger eller på vår Campingrestaurang. Du arbetar med tillredning av mat såväl som arbete i kassan. Genom att hålla en hög servicenivå, vara professionella samt hålla god kvalité på de produkter vi serverar kan vi skapa goda och minnesvärda stunder för våra hungriga gäster. Vi söker dig med mycket energi och som brinner för god service. För att våra gäster ska få en helhetsupplevelse är det viktigt att du håller rent och snyggt på enheten och har förmåga att alltid kunna möta våra gäster på bästa sätt trots att du stundtals arbetar under hög belastning. 

 

Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Är du redo för en fantastisk sommar på Skara Sommarland? Vi är redo för dig!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb