Inaktiv platsannons

Onda väsen till Halloween på Gröna Lund i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

 

För andra gången, och mer kusligt än någonsin, slår Gröna Lund upp portarna för en oförglömlig Halloween. Under några dagar och helger i slutet av oktober och början av november kommer parken att förvandlas till en verklig mardröm. Hjulen kommer snurra kusligt, attraktionerna rulla i skrämmande takt och maten kokas i bubblande kittel. Det kanske kommer dyka upp några skrämmande figurer i höstmörkret… Vill du vara en del av att bjuda våra gäster på en skräckfylld upplevelse i världsklass väntar vi spänt på att få träffa dig!

Som väsen på Halloween jobbar du i någon av våra skräckhus som till exempel ond clown, häxa eller zombie. Din uppgift blir att skrämma våra gäster för att maximera deras fasanfulla upplevelse. Rollerna varierar, vissa karaktärer jobbar huvudsakligen med att skrämmas. Det finns också ett antal talande, både läskiga och mindre läskiga, karaktärer. 

Till de här rollerna söker vi dig som älskar teater och improvisation. Du kan arbeta fredagen den 19 oktober till söndagen den 21 oktober samt fredagen den 26 oktober till söndagen den 4 november. Arbetstiderna varierar och innefattar arbete både dagtid, kvällstid och helg.

Du är minst 18 år fyllda, kan kommunicera på svenska, och framförallt ser du fram emot en spöklik tillställning för våra gäster.

Ett steg i denna rekryteringsprocess är att göra en videoaudition där du, framför kameran, kommer att få agera i en roll.

Ge dig in i leken, om du leken kan tåla.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb