Inaktiv platsannons

Arbetsledare Fiber i Göteborg

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 50 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Om tjänsten

Arbetsledare Fiber

Vill du utvecklas på Sveriges största bygg- och anläggningsföretag? Vi växer och behöver bli fler. Just nu söker vi Arbetsledare till vår kabel och fibergrupp. Vi arbetar med förläggning av kablar för olika kunder t ex Stadsnät, Telia Company etc. Vill du bli en del av vårt engagerade gäng?

Om tjänsten som Arbetsledare

I rollen som arbetsledare kommer du att bistå platschefen. Du hjälper till att planera, leda och fördela arbetet. Arbetet innefattar många typer av arbetsuppgifter, bland annat: kvalitetssäkring, kundkontakt, planering av personal och maskiner, fakturering samt delaktighet vid budget.

Vi är en grupp som drivs av engagemang med kunden i fokus. Vi arbetar tillsammans för att utveckla våran grupp och ta oss an större och mer utmanade projekt. Du som arbetsledare kommer ha en viktig roll i vår grupp.

Kompetenser och personliga egenskaper

Som arbetsledare krävs det att du har god samarbetsförmåga. Du tycker om problemlösning, trivs i en flexibel vardag, har lätt för att prioritera, koordinera och fatta beslut. I din vardag kommer du att ha många kontaktytor såväl internt som externt, det är därför viktigt att du är kommunikativ och har en förmåga att bygga relationer.

Rollen som arbetsledare kräver att du har god datorvana och B-körkort. Erfarenhet från branschen är meriterande men främst söker vi rätt person med engagemang och driv. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

  • Start: Snarast möjligt enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare. Provanställning 6 månader tillämpas.
  • Placering: Göteborg
  • Arbetstider: Kontorstider. Vissa arbeten kommer att ske nattetid och helger.

Vi kommer att gå igenom urvalet efter semesterperioden v.28-v.32, under denna tid har vi begränsad möjlighet att svara på frågor.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Kontor / Administration , Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej