Inaktiv platsannons

SJR söker en självständig redovisningsekonom till handelsföretag i Tyresö i Stockholm

 inom  och söker efter nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig!

Om tjänsten

Har du erfarenhet inom redovisning och söker efter nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig!

Nu hjälper vi på SJR vår kund att hitta en erfaren redovisningsekonom med start i slutet av augusti/början av september. Vår kund är ett svenskt handelsföretag vilket bland annat säljer verktyg, maskiner och arbetskläder. De sitter i ljusa lokaler i Tyresö.

I rollen som redovisningsekonom är du en integrerad del av ekonomiavdelningen. Du kommer att arbeta självständigt i en bred roll och du kommer ingå i ett team som utmärks av god stämning, samarbete och uppbackning till varandras arbete. Vidare kommer du vara kravställare mot övriga organisationen avseende leverantörsfakturahantering. Du kommer arbeta aktivt med att utveckla och effektivisera ekonomifunktionens processer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Löpande bokföring
  • Vara delaktig i månads- och årsbokslut
  • Budgetarbete
  • Momshantering

Detta är chans för dig som erfaren redovisningsekonom få möjlighet att vara deltaktig och ta fram nya rutiner och processer i ett växande bolag. Dessutom finns härliga kollegor som kommer att stötta dig i ditt arbete.

Lämplig bakgrund
Vi söker efter dig som har några års erfarenhet av redovisning eller har arbetat med liknade arbetsuppgifter inom ekonomi. Du bör ha god förståelse av budgetering och bokslut. Vidare bör du ha en akademisk utbildning inom ekonomi. Du har datorvana och goda kunskaper Office-paketet, särskilt excel. Vidare bör du obehindrat tala och skriva i svenska såväl som engelska.

Som person behöver du vara analytisk och prestigelös då du kommer arbeta med i en bredd roll. Vidare söker vi dig som är noggrann, driven och lösningsorienterad. Som person tror vi även att du gillar utmaningar och gillar att hitta nya kreativa lösningar gällande policys och rutiner. Vår kund efterfrågar en person som har utmärkt kommunikations- och socialförmåga och fungerar utmärkt såväl i grupp som i självständigt arbete

Detta är en perfekt möjlighet för dig som söker nya utmaningar - välkommen med din ansökan!

Bra att veta
Ovanstående är ett konsultuppdrag på 4-5 månader med start omgående och det är en heltidstjänst. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb