Inaktiv platsannons

Redovisningsekonom till internationellt bostadsbolag i Mörby i Stockholm

Om tjänsten

 

Har du erfarenhet av kundfakturering och vill ta nästa steg in i en stor internationell koncern? Vill du vara med och bygga upp kundfaktureringsfunktionen och arbeta med att automatisera den? Då kan detta vara tjänsten för dig! 

Om tjänsten

SJR söker nu för kunds räkning en redovisningsekonom som kommer att ansvara för att bygga upp bolagets kundfaktureringsfunktion och bli expert på kundfaktureringen. Uppdraget beräknas att starta i slutet av augusti och pågå i 6 månader, därefter finns det chans till förlängning eller överrekrytering till kunden. I rollen som redovisningsekonom rapporterar du till ekonomichefen, och du kommer att ingå i ett team om 4 personer. Bolaget sitter i fina lokaler i Mörby. Dina huvudsakliga uppgifter kommer att vara: 

• Självständigt arbeta med kundfakturering 
• In och utgående moms
• Avstämningar

Lämplig bakgrund

För att lyckas och trivas i denna roll tror vi att du har mist 5 års erfarenhet av liknande uppgifter. Vi ser gärna att du har arbetat i en internationell miljö samt talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Som person tror vi att du är driven och kommer med nya idéer och förslag på hur du kan förbättra verksamheten, samtidigt som du är ödmjuk och prestigelös. 

Vi ser fram emot din ansökan! 

Bra att veta

Ovanstående är ett konsultuppdrag på 6 månader med start i slutet på augusti och det är en heltidstjänst. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb