Inaktiv platsannons

Är du Occasions nya ekonomiassistent / Office manager? i Stockholm

Om tjänsten


Är du en ”people person” som även brinner för siffror? Vill du arbeta i en kombinerad roll som både ekonomiassistent och Office manager? Värdesätter du att arbeta med kompetenta och drivna kollegor på ett bolag med högt i tak? Då har Occasion tjänsten för dig! 

Det här är en perfekt chans för dig som tidigare arbetat som ekonomiassistent men som värdesätter variation i ditt arbete. På Occasion jobbar 30 medarbetare och företagskulturen präglas av framåtanda och möjligheter.

 

Rollen är tvådelad där du först kommer att sätta dig in i ekonomifunktionen, därefter växer du även in i rollen som Office manager. Du kommer att arbeta nära ekonomichefen och kommer i rollen som ekonomiassistent bland annat jobba med:

  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Kontoavstämningar
  • Utlägg
  • Assistera projekten med finansiell hjälp
  • Vara superuser i affärssystemet (Marathon)

Som Office manager kommer du ha ett helhetsansvar för kontoret där ansvar för bland annat reception, IT, telefoni och inköp ingår. Du kommer även att vara involverad i olika interna projekt och se till att kontoret är inbjudande för besökare.

Din bakgrund
För att passa i rollen hos Occasion tror vi att du tidigare arbetat i en liknande roll alternativt som ekonomiassistent. I rekryteringen kommer det läggas stor vikt vid dina personliga egenskaper vilket innebär att du gillar att samarbeta med andra och är orädd. Du är engagerad i ditt arbete och även noggrann och ordningssam.

Occasion befinner sig i en snabbväxande miljö och det är därför viktigt att du har lätt för att anpassa dig till förändring samt bidrar med nya idéer. Sedan är du, precis som dina kollegor, en driven, ambitiös och energifylld person!

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb