Inaktiv platsannons

Controller till Bra Bil i Stockholm

Om tjänsten


Bra Bil koncernen är en auktoriserad återförsäljare av Volvo, Renault och Dacia. Koncernen utgörs av sex Bra Bil anläggningar; Göteborg, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping och Bålsta. Sedan en tid ingår även Anders H Bilplåt i koncernen med två anläggningar i Bro & Enköping. Bra Bil jobbar för en aktiv livsstil med fokus på träning, hälsa, miljö för en hållbar framtid. Vi ska långsiktigt vara det självklara valet för både medarbetare och kunder som tycker hälsa och miljö är viktigt.

Bra Bil söker en affärsdriven Controller. Som Controller har du en bred och verksamhetsnära roll där du hanterar alltifrån bokslutsarbete till deltagande i ledningsgrupp. Du tar fram prognos, gör budget, följer upp och analyserar bolagens resultat samtidigt som du bistår med ad hoc-uppgifter. Du är en del av ett mindre controlling-team och du rapporterar till CFO.

Kontoret är beläget på Mätarvägen i Kungsängen i anslutning till en utav Bra Bils bilanläggningar. Här arbetar du tillsammans med engagerade medarbetare varav 13 utgör ekonomiavdelningen. Du välkomnas till en avslappnad arbetsplats med högt tempo och positiva kundupplevelser i fokus.

Detta är en rekrytering med anställning hos Bra Bil Sverige AB. Start för tjänsten är så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Arbetsuppgifter

Som Controller hanterar du ekonomisk uppföljning och analys av företagets verksamhet inom delar såsom bilförsäljning, verkstad, reservdelsförsäljning, finans- och försäkringsförsäljning. Du har en central roll på företaget där du servar kollegor på samtliga avdelningar med controlling-relaterade frågor samtidigt som du även har en extern kontaktyta mot exempelvis revisorer.

Som Controller hanterar du arbetsuppgifter såsom:

  • Bokslutsarbete
  • Sammanställning och rapportering av resultaträkning
  • Deltagande i ledningsgrupp för koncernbolag
  • Analysarbete - kontinuerligt och ad hoc
  • Prognostisering och budgetering av koncernbolag
  • Löpande förbättringsarbete

Det här är tjänsten för dig som ser affären och dess koppling mellan siffror och människor. Du välkomnas till en väletablerad och expanderande motoraktör som vill se dig lyckas samtidigt som du utvecklas tillsammans med dem!

Kvalifikationer och personlighet

Vi söker dig som har genomfört akademiska studier inom ekonomi. Vi söker dig som har arbetat minst 3 år inom controlling eller revision. Vi ser gärna att du har arbetat inom detaljhandel eller annan relevant bransch sedan tidigare. Du har vana, intresse och ser möjligheter i IT-miljöer. Du har goda kunskaper i Excel. Du formulerar dig väl i såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Som person är du driven, prestigelös och engagerad i ditt arbete. Du har ett gott analytiskt sinne som gör att du har lätt att sätta dig in i nytt och kommer med konstruktiva förbättringsidéer. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra samtidigt som du fungerar utmärkt i självständigt arbete. 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb