Inaktiv platsannons

Butikschef Hemköp Mall of Scandinavia i Stockholm

Butikschef Hemköp Mall of... Allmän... Har du ett brinnande intresse för mat, försäljning och förändringsarbete? Är du en...

Om tjänsten

Butikschef Hemköp Mall of Scandinavia Allmän information

Har du ett brinnande intresse för mat, försäljning och förändringsarbete? Är du en tydlig, erfaren och trygg ledare som vet att du är duktig på att driva försäljning, utveckla verksamheter och skapa kundnytta? Då kan du vara den Butikschef vi söker till Mall of Scandinavia.

På Hemköp i Mall of Scandinavia är vi stolta över att vara en del av en framgångsrik verksamhet som präglas av matglädje och av ett personligt kundbemötande. Våra kunder gillar vår butik och har näsa för kvalitet, något som gör vårt arbete stimulerande och roligt. I rollen som Butikschef ska du ha god produktkännedom, bred branscherfarenhet med känsla och drivkraft att erbjuda en fräsch och säljande butik alla dagar i veckan. 
 

Bli en av oss

Nu söker vi dig som brinner för att arbeta med mat och människor och som ser det som en utmaning att vara med och utveckla vår butik till nästa nivå. Du vill vara med och göra en bra butik ännu bättre, och ta Hemköp Mall of Scandinavia till nästa nivå avseende kundupplevelse och matglädje. Till rollen som Butikschef söker vi en proffsig, handlingskraftig ledare som har meriterande erfarenheter av butikschefsarbete inom dagligvaruhandeln eller detaljhandeln.

Det här får du göra

Ditt huvudansvar som Butikschef blir att göra butiken till en inspirerande arbetsplats där kunden alltid står i centrum och där ni tillsammans skapar kundnytta och merförsäljning. En viktig del av ditt jobb blir att se till att din ledningsgrupp samverkar och utvecklas och att dina medarbetare trivs, växer och bidrar till en positiv kundupplevelse. Som Butikschef ska du även att ha ett helhetsansvar för butiken och för att Hemköps affärsidé förverkligas. Med fokus på försäljning, bruttovinst, kostnader, resultat och budget ska du driva arbetet framåt.

Det här förväntar vi oss

Att du är matintresserad, kompetent inom färskvaror, affärsmässig och tycker om att arbeta med människor är en förutsättning för rollen. Vi söker en erfaren Butikschef med goda ledaregenskaper och med tidigare erfarenhet från dagligvaruhandeln eller detaljhandeln. Att du har jobbat med budget och resultat är ett krav, liksom att du har haft personalansvar tidigare. Givetvis ska du både känna till – och följa – rådande lagar och avtal. Du har god hand med människor, både medarbetare och kunder. Vidare är du ansvarstagande, handlingskraftig och har en positiv inställning. Det innebär bland annat att du löser problem när de uppstår, men även att du har förmågan att fånga upp och förverkliga förbättringsförslag. Att du är kommunikativ och tydlig är grundläggande i rollen samt att du har ett coachande och stöttande förhållningssätt.

Mer information

För att du ska få en inspirerande start hos oss erbjuder vi ett introduktionsprogram där du får lära dig allt från kundbemötande till hur du kan bidra till ett hållbart samhälle. Vi arbetar medvetet och långsiktigt tillsammans med dig för att du ska utveckla din kompetens. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas hos oss.

Vi har branschens tuffaste mål för mångfald. För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper i språk, högtider och mat hjälper oss att spetsa vårt kunderbjudande. Vi har kommit långt men vi vill bli ännu bättre och välkomnar en mångfald av sökande till alla våra tjänster. För en jämn könsfördelning välkomnar vi gärna kvinnliga sökande.

Känner du att din personlighet och dina erfarenheter stämmer överens med ovanstående krav kan du bli Hemköps nya Butikschef i Mall of Scandinavia.

Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Rolf Lindgren, 070-513 66 94 på Future Management.

Välkommen med din ansökan!

Information om bolaget

Hemköps uppdrag är att inspirera till hållbar matglädje varje dag. Med fokus på färskvaror och kundmöten som guidar till medvetna val ska kundens förväntningar överträffas, både i butik och digitalt. Hemköp har närmare 200 butiker i Sverige, i Hemköps organisation ingår även Tempo med cirka 150 butiker. Hemköp ingår i Axfood, noterat på Nasdaq Stockholm. Läs gärna mer om oss på www.hemkop.se.

  • Ort: Stockholm

  • Anställningstyp: Tillsvidareanställning

  • Sista ansökningsdag: 2018-08-31

  • Funktion: Butik - ledare

Dela detta jobb

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej