Inaktiv platsannons

FÖRSÄLJNINGSINGENJÖR INOM KRAFTÖVERFÖRING i Tingsryd

Om tjänsten

Holtab har ett unikt koncept inom kraftförsörjning. Vi är etablerade inom segmenten Energi, Industri, Förnybar energi, Infrastruktur och växer ständigt.

Vi söker nu en senior försäljningsingenjör som vill utveckla Holtabs marknad i norra delarna av Sverige.

I rollen blir du den som ansvarar för att utveckla försäljningen i norra delarna av Sverige inom energi. Du kommer jobba med en bred teknisk produktportfölj med produkter som spänner från lösa lågspänningsställverk till nätstationer och fördelningsstationer. Våra affärer är kundspecifika och kategoriseras som komplex systemförsäljning.

Arbetet kräver analys av kundens behov utifrån kravspecifikation eller upphandlingsunderlag. Du ansvarar för att göra systemdesign, prissättning och offert. Du är också rådgivande mot kund och har alltid det yttersta ansvaret för leverans. Du har ett tätt samarbete med säljchefen och kommer att ingå i ett kreativt, engagerat och kompetent team med sju andra försäljningsingenjörer runt om i Sverige. I Tingsryd finns även tekniskt affärsstöd som kan bidra med lösningsförslag när det kommer till utmanande tekniska frågor eller projektledning.

Vi tror att du har ett genuint tekniskt intresse och har ett starkt affärsdriv och ett utvecklat affärsmannaskap. Du har en förmåga att navigera mellan tekniska detaljer och helhetslösningar likväl som relationer och människor. Som person är du proaktiv, strukturerad och drivs av att ta fram ambitiösa lösningar för bästa kundnytta. Att ha ett starkt driv att göra affärer, förmåga att bygga långsiktiga relationer och förtroende är avgörande för att lyckas.

Ansök

För frågor kontakta rekryterande chef Andreas Thern 070-550 89 05.

Vi på Holtab eftersträvar ett perspektiv fyllt av respekt och tolerans för människors olikheter och välkomnar sökande oavsett ålder, kön, sexuell läggning eller etnisk tillhörighet.

Utbildning/erfarenhet

  • Högskoleingenjör inom elkraft eller motsvarande erfarenhet
  • 5 års erfarenhet av teknisk systemförsäljning
  • Framgångsrik erfarenhet av att utveckla marknader
  • Kunskap inom Energi distribution

Förmåga

  • Behärska både svenska och engelska i tal och skrift
  • Förmåga att jobba i team likväl som självständigt
  • Driv gällande att jobba med kvalitet och proaktiva lösningar
  • Ha en hög ambition, vara proaktiv, passionerad för utveckling
  • Ha humor och stor nyfikenhet

Holtab – Plats för utveckling

Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning.

Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk. I över 40 år har vi tillsammans med våra kunder inom energi, industri och infrastruktur tagit fram helhetslösningar för dagens och morgondagens behov av kraftöverföring.

Andreas Thern
Försäljningschef Sverige
0477-550 05

Publicerad den

19-02-2019

Extra information

Ort
Tingsryd
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis