Inaktiv platsannons

Projektsäljare till Svealand i Borlänge

Projektsäljare till... Ansök senast: 2018-07... Borl... Mockfjärds Fönsterentreprenad AB erbjuder helhetslösningar med inriktning...

Om tjänsten

Projektsäljare till Svealand

Ansök senast: 2018-07-31

Borlänge

Mockfjärds Fönsterentreprenad AB erbjuder helhetslösningar med inriktning mot fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Sverige. I Mockfjärdsgruppen ingår även Mockfjärds Fönstermästaren AB. Vi är ett expansivt familjeföretag från Dalarna som ingår i den världsledande VKR-Gruppen från Danmark. Vi växer ständigt och har många nya mål i sikte. Fönsterbyte till fastighetsägare är det segment som vi ser stor potential i framöver och därför söker vi nu ytterligare medarbetare som vill vara med om att förändra fönstersverige.

Arbetsbeskrivning 
Som projektsäljare inom vår entreprenadverksamhet blir din uppgift att sköta försäljningen till fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Du kommer att ansvara för din egen kundanskaffning & försäljning inom fastlagda processer och rutiner. Rollen innebär en hel del resor i närområdet med många möten, både dagtid och kvällstid. Du rapporterar till regionchef och äger och ansvarar för egen budget.

Vem är du? (Eller kanske någon du känner)
Vi söker dig som har förmågan att förvandla planer till handling. Du har erfarenhet från försäljning inom liknande områden, B2B. Vi tror att du är mellan 30-50 år, bosatt i regionen och är van att resa i tjänsten. Erfarenhet av att arbeta CRM system ser vi som ett plus. Som säljare är du engagerad och målinriktad, du är en god lyssnare och kommunikatör. Du tycker om att ta till dig nya idéer och tar initiativ till förändringar. Du har förmåga att planera och organisera dina dagar så du når uppsatta mål.

Placeringsort Borlänge

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Borlänge
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej