Inaktiv platsannons

Teknisk INNESÄLJARE i Lindome

Om tjänsten

PA ventiler AB är ett fristående privatägt företag som grundades 1992. Vi verkar inom processindustrin med våra ventiler och flödestekniska produkter.

Vi har ett mycket brett sortiment av ventiler och tillhörande utrustning för industrins applikationsområden. Våra produkter tillverkas i de flesta förekommande material, dimensioner och tryckklasser. Produkterna kan förses med olika ställdon för automatisk manövrering. Det mesta finns på vårt lager i Lindome och i samarbete med våra tillverkare tar vi fram specialprodukter för speciella användningsområden. 

PA Ventiler AB tar nu sikte på att öka vår servicenivå.

Då vi de två senaste åren har ökat våra marknadsandelar kraftigt behöver vi öka vår servicegrad.

Vi söker en ”vass” person som kan ansvara för marknadsföring och försäljning av vårt ventil sortiment samt tillhörande utrustning från vårt kontor.

Vårt huvudkontor finns i Lindome söder om Göteborg nära kommunikationer som buss och pendeltåg.

Du ansvarar för försäljning och offertarbete och bistår med teknisk information till våra kunder samt ett nära samarbete med våra leverantörer och arbetskamrater.

Arbetsuppgiften är att skapa, utveckla och bibehålla affärsrelationer med nya och befintliga kunder och löpande bevaka och följa upp de affärsmöjligheter som skapas.

Vi kan erbjuda ett intressant och stimulerande arbete i ett företag som utvecklas i en positiv riktning med högt i tak där beslut och tankar diskuteras på ett öppet sätt.

Din profil:

  • Du har erfarenhet av industriell försäljning gärna med teknisk bakgrund.
  • Ditt affärsmanaskap är väl utvecklat och har förmågan att skapa långsiktiga relationer.
  • Du måste kunna kommunicera samt vara en god lyssnare, ha ett driv och energin som krävs.
  • Du har goda kunskaper i Engelska.
  • Du har datorvana

Har du några frågor så är du välkommen att höra av dig på 031-992500.

Vi kommer att arbeta med löpande urval och rekommenderar dig därför att skicka oss din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen!

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Lindome
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej