Inaktiv platsannons

Sektionschef till vår automationsverksamhet i Varberg

Sektionschef till vår automationsverksamhet i... Om... Industrial Engineering är ett affärsområde inom ÅF Industry. Vår uppgift är...

Om tjänsten

Sektionschef till vår automationsverksamhet i Varberg Om jobbet

Industrial Engineering är ett affärsområde inom ÅF Industry. Vår uppgift är att skapa värde för våra kunder framförallt inom områdena industri, gruvdrift, stål, automation inom vattenrening och infrastruktur samt after sales. 

Vi söker nu en ny sektionschef till vår konsultverksamhet i Varberg. Sektionen är en kompetensmässigt bred grupp med kunder främst inom energi och industri. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta resultat- och personalansvar för sektionen som idag består av 8 konsulter samt ett antal underkonsulter. Konsulterna är aktiva med uppdrag inom projektledning, instrumentkonstruktion, elkonstruktion, automation, rörkonstruktion samt QA/QC. Våra konsulter jobbar oftast på plats hos kunden och förstärker deras organisation med sin expertkompetens inom sina respektive områden. 

Tillsammans vill sektionen med sin yrkeskunskap bidra till industrierna i Varbergs- och Hallandsregionen och vi söker nu dig som vill vara med och leda gruppen i det arbetet. Som sektionschef ansvarar du för hela sektionens verksamhet inklusive tillväxt, lönsamhet, marknadsföring och personal. Du ingår i Business Unit Industrial Engineering Wests ledningsgrupp och rapporterar till BU-chef placerad i Göteborg. Stort fokus ligger på att skapa nya affärsmöjligheter, att vårda befintliga kundrelationer och utveckla nya kontakter genom att erbjuda och marknadsföra sektionens och ÅFs totala kompetens. 

Vi uppmuntrar dig att söka tjänsten omgående – rekryteringsprocessen kommer dock att pausas under semestern och återupptas med intervjuer under augusti månad. Startdatum är flexibelt beroende på vem som anställs på rollen, men vi ser gärna att du som söker har möjlighet att vara på plats under hösten.

Vem är du?

Du har erfarenhet inom försäljning av kvalificerade konsulttjänster och du har kompetensen och drivkraften att fortsätta att utveckla kundrelationer och organisationen vidare.  

Vi söker dig som är en positiv och affärsinriktad lagspelare som motiveras av att skapa många och goda relationer med kunder, medarbetare och kollegor. Du gillar utmaningar och en resultatorienterad miljö och drivs av att möta uppsatta mål.  

I grunden har du utbildning från teknisk högskola, universitet eller motsvarande. Det är mycket meriterande om du själv har erfarenhet inom något av sektionens verksamhetsområden och ett starkt affärsmässigt nätverk i Varbergsregionen.  

För att bli framgångsrik i rollen tror vi helt enkelt att du har en god affärsmässig förståelse för konsultbranschen, brinner för att göra affärer och att utveckla ditt team!

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Kontaktuppgifter för frågor

Niels Glamheden - Chef Business Unit Industrial Engineering West

Gustaf Hesslegård - Rekryterare

Dela detta jobb

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Varberg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej