Inaktiv platsannons

Säljare & digital support till marknadsledande digitaliseringsprodukt i Örebro

Om tjänsten

Vi söker en säljare med starkt eget driv som gillar att ta nya kontakter och triggas av att skapa nya relationer. Du behöver inte vara ett IT-proffs men ha känsla för teknik och rör dig bekvämt i digitala miljöer.

Vi söker nu efter förstärkning till vårt säljteam för att effektivare nå en marknad i förändring. Vi söker dig som med ett starkt eget driv som gillar nya kontakter samtidigt som du gillar att hjälpa andra att effektivisera sitt arbete med hjälp av vår marknadsledande digitaliseringsprodukt. Ditt ansvar kommer vara att aktivt kontakta potentiella nya kunder och därefter genomföra demonstration av vår plattform. Till din hjälp har du en produkt i framkant under kontinuerlig utveckling, produktexperter samt ett passionerat team kring marknad och försäljning. Vi söker dig som är i början av din karriär och vill vidareutvecklas inom försäljning för att på sikt ta större ansvar för även våra befintliga kunder.

Vi ser gärna att du har en bakgrund inom uppsökande försäljning och exempelvis har jobbat med telemarketing, mötesbokning mm och vill fortsätta med detta men samtidigt få möjlighet till personlig utveckling.

Som person är du utåtriktad, orädd med ett högt eget driv och gillar att aktivt ta nya kontakter. Du är förmodligen en tävlingsmänniska som gillar att jobba mot uppsatta mål och triggas av utveckling. För oss är det en självklarhet att du har god datorvana och rör dig obehindrat på Internet. Du har en grundläggande förståelse för IT som effektiviserande faktor. Du gillar teamwork men sätter stort värde i att lyckas själv.

Tjänstens tonvikt ligger på bearbetning av nya kunder med fokus på tillväxt. Att tillsammans med vårt team av projektledare, support samt försäljningschef utveckla affärer och skapa god kundvård. Uppsökande försäljning via telefon, produktdemonstrationer genom digitala hjälpmedel samt digital support per telefon är en viktig del av jobbet. Tjänsten är baserad på vårt kontor i centrala Örebro.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med till största del fast lön med möjlighet till bonus utifrån de egna resultaten som bygger på boknings- och mötesmål.

digiPlant AB utvecklar och säljer produkten SBS Manager™. SBS Manager™ är ett komplett internetbaserat verksamhetsstöd för organisationer som hanterar större och komplexa ansökningsprocesser. Produkten är välkänd på marknaden och används av många namnkunniga banker, stiftelser, företag och offentliga organisationer såsom SEB, Lunds Universitet, Sveriges Kommuner och Landsting, Region Skåne, Svenska Skolan i London, Sparbanken Skåne m.fl.

Välkommen med din ansökan, urval sker löpande och kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut 2018-08-15.

Vid frågor kontakta Jonas Karlberg, försäljningschef SBS Manager på 019-18 96 34.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej