Inaktiv platsannons

HR-generalist i Falun

Om tjänsten

Lundin & Boström är ett rekrytering- och konsultföretag som startade verksamheten 2008 och vi har genom åren fått förtroendet att tillsätta hundratals nyckelpersoner till företag och organisationer som varit i behov av det bästa. Genom vår kunskap, passion för kundens affärer och hårt arbete ger vi förutsättningar för tillväxt, trivsel och utveckling. Vi är idag sex personer på kontoret och ute hos våra kunder arbetar ett 50-tal konsulter.

Vi söker en HR-generalist till ett längre uppdrag hos vår kund.

Uppdraget hos Falu Energi & Vatten som HR-generalist på HR-avdelningen startar till hösten och pågår åtminstone ett år, troligtvis längre. Du blir anställd hos Lundin & Boström och uthyrd till kund. Heltid, dagtid med placering på Falu Energi & Vattens huvudkontor i Falun.

Arbetet som HR-generalist

HR-avdelningens övergripande uppdrag handlar om att ge verksamheten verktyg, stöd och processer inom HR-området. Ett arbete som i sin tur möjliggör och skapar förutsättningar för att företaget ska nå sina mål.

Arbetet som HR-generalist innebär ett nära samarbete med företagets HR-chef. Rollen passar dig som vill vara operativ och arbeta verksamhetsnära. Eftersom företaget eftersträvar hög kvalitet i sina HR-processer får du som HR-generalist stort utrymme för att komma med egna förslag till förbättringar.

I dina arbetsuppgifter ingår till exempel att hantera arbetsmiljöfrågor, kompetensförsörjning, arbetsgivarvarumärket, internkommunikation, framtagning av policydokument, uppföljning och analyser.

Kvalifikationer

För att lyckas i denna roll har du en akademisk examen inom HR och en vilja att växa och utvecklas med oss. Vi ser gärna att du nyligen tagit din examen.

Du är en van användare av Office-paketet och uttrycker dig väl i tal och skrift.

Körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Som person är du ansvarstagande och lockas av utmaningen att bidra till att skapa nya processer. Processer som ger mervärde för verksamheten.

Du är strukturerad och har lätt för att skapa goda, långsiktiga relationer. Som HR-generalist arbetar du i nära samspel med andra, vilket kräver en god kommunikativ förmåga.

Om Falu Energi & Vatten

Falu Energi & Vatten är ett kommunägt företag med fokus på en klimatsmart vardag och framtidens infrastruktur i Falu kommun. Vi är en spännande och utmanande arbetsplats där våra kärnvärden pålitlighet, effektivitet och uthållighet leder oss i vår vardag.

Med våra tjänster och produkter inom elnät, elhandel, fjärrvärme & fjärrkyla, kraftproduktion, stadsnät, återvinning samt vatten är vi en viktig del i samhället.

I företaget arbetar cirka 190 personer och vi omsätter cirka 700 miljoner kronor per år.

Låter det intressant? 

Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Maria Lindström, Lundin & Boström HR AB, 070-510 12 50, maria.lindstrom@lundinbostrom.se

Välkommen med din ansökan senast 2018-08-12 på www.lundinbostrom.se

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Falun
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej