Inaktiv platsannons

Säljande försäkringsrådgivare till If skadeförsäkring i Norrköping

Om tjänsten

Är du den som oftast tar initiativ och styr upp saker i kompisgänget? Tycker du om att leta lösningar och vrida och vända på andras problem? Känner du igen dig? Då är vi intresserade av dig! Vi tror nämligen att du har en personlighet som skulle göra dig till en riktigt duktig försäkringsrådgivare till vårt kontor i Norrköping.

Att jobba som försäkringsrådgivare hos oss liknar inget annat jobb inom försäljning. Hos oss arbetar framtidens försäkringsrådgivare med att under stor frihet ansvara för kundens trygghet i vardagen. Du kontaktar både befintliga och nya potentiella kunder och säljer in våra tjänster. En försäkring kan vara avgörande för om kunden ska kunna bo kvar i sin villa efter ett dödsfall eller att kunder får rätt ersättning vid en allvarlig skada – din rådgivning gör skillnad! Tack vare dig kan kunderna sova gott på nätterna och du känner en stolthet över ditt jobb.

Som försäkringsrådgivare hjälper du dina medmänniskor till en tryggare framtid. Se filmen som visar varför du ska jobba hos oss på If Skadeförsäkring. Den finns på ansökningssidan.

Genom vårt samarbete med Gradén Mattsson Försäkringsförmedling har du möjlighet att ta ett första steg in i Nordens största försäkringsbolag. Här får du möjlighet att lära dig allt om försäkringar och försäkringsbranschen samt få en riktigt bra säljutbildning - något som du har nytta av resten av livet. Gradén Mattsson Försäkringsförmedling ansvarar för personalen på Ifs säljkontor genom ett exklusivt samarbete sedan 2000.

Vårt erbjudande:

  • Heltidstjänst som försäkringsrådgivare
  • Tjänsten börjar med fyra veckors utbildning till certifierad försäkringsrådgivare
  • Attraktivt provisionssystem med en branschanpassad garantilön som trygghet
  • Arbetstider: måndag – torsdag 11 – 19 samt fredag 10 – 14
  • Fina kontorslokaler i centrala Norrköping
  • Vidareutbildning genom If Academy

Vi vill fortsätta att vara Nordens största och mest framgångsrika försäkringsbolag och därför söker vi efter nya duktiga medarbetare som vill vara med på vår resa mot nya höjder – Är du den vi söker?

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrköping
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej