Inaktiv platsannons

Account Manager i Göteborg

Account Manager i G... Vi växer! Vill du jobba tillsammans med kollegor i toppklass och i en bransch som just nu utvecklas i raketfart? Nu utö

Om tjänsten

Account Manager i Göteborg

Vi växer! Vill du jobba tillsammans med kollegor i toppklass och i en bransch som just nu utvecklas i raketfart? Nu utökar vi vårt erkänt duktiga försäljningsteam och söker ytterligare en ”top performer”. Vi erbjuder ett inspirerande jobb med stor frihet och personligt ansvar. En spännande roll som kan bli din nya utmaning! 

I rollen kommer du: 

I huvudsak att arbeta med uppsökande försäljning mot nya kunder och skapa verkligt värde för våra kunder, inom ett område med stor potential på marknaden. Du kommer att ingå i teamet New Business, presale and marketing. Du kommer att vara rådgivare åt kund för att uppnå bästa lösning. Försäljningsarbetet stöds av modern inbound marketing metodik och medför många externa kundbesök. 

Vi erbjuder dig: 

• En stimulerande och spännande vardag tillsammans med ambitiösa kollegor.  

• En viktig roll i ett tillväxtföretag med hög säljkultur där du gör skillnad! 

• Din kompetens och kunskap är viktig för oss, vi ger därför goda möjligheter till kompetensutveckling och utbildningar, bland annat i samarbete med vår samarbetspartner Microsoft.  

• Centralt placerat kontor i fräscha lokaler med närhet till kommunikation och service. 

• För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Vi sätter trivsel och arbetsmiljöfrågorna högt på agendan och har även särskilt goda personalförmåner bland annat vad gäller trivsel, hälsa och friskvård. 

• Goda utvecklingsmöjligheter och karriärvägar inom Nordens ledande aktör inom molntjänster och outsourcing till SME marknaden.  

Vi tror att du: 

• har dokumenterad framgång inom försäljning 

• har förståelse för IT, digitalisering och övergripande strategi 

• är uthållig, målmedveten och självständig men gillar även att arbeta i team 

• har minst 5 års erfarenhet av B2B försäljning 

• har minst 2 års erfarenhet av komplex lösningsförsäljning, gärna på C-level 

• har god kommunikativ förmåga i tal och skrift (Svenska & Engelska) 

Vidare tror vi att du har ett genuint intresse av försäljning och samtidigt ser vikten av att vara lyhörd, konsultativ och rådgivande. Du är målmedveten, uthållig och självständig samtidigt som du trivs i team. En annan egenskap vi värdesätter hos dig är att du har en förmåga att inspirera och engagera i såväl kundrelationer som internt. Att kontinuerligt sträva efter att förfina din naturliga förmåga att identifiera affärsmöjligheter och att utveckla befintliga ser du som en självklarhet. För att trivas i rollen behöver du naturligtvis gilla mötet med kunden och du vet att den sociala förmågan är av stor vikt. 

Tjänsten är placerad i Göteborg med huvuddelen av arbetet förlagd till externa kundbesök.Vi genomför löpande urval och intervjuer så skicka oss gärna in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Lön: fast/rörlig 

Vi ser fram emot din ansökan! 

Dela detta jobb

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej