Inaktiv platsannons

Säljande produktspecialist till Medela i Linköping

Om tjänsten

Är du sugen på nya utmaningar hos Medela och Human Milk, ledande inom utveckling av produkter för amning? Är du en relationsbyggande säljare som har passion för dessa produkter och som vill utvecklas tillsammans med oss på Medela? Då kanske detta är ditt nya jobb?

Arbetsuppgifter

Som produktspecialist ansvarar du för att självständigt bygga förtroendefulla och långsiktiga relationer med våra kunder inom ditt distrikt som sträcker sig från Linköping och upp mot Norrland. Dina kunder är BB/NEO, apotekskedjor samt babybutiker inom ditt distrikt och du kommer även ansvara för ett antal nyckelkunder. Du kommer att marknadsföra, sälja och utbilda i företagets produkter samt driva och följa upp säljaktiviteter. Du kommer att ha budgetansvar och dessutom skall du verka för företagets långsiktiga tillväxt och lönsamhet. Du har ett nära samarbete med försäljningschefen gällande bl.a. försäljningsprognoser, prissättning och strategier. Du kommer att ha ca 35 övernattningar per år och du kommer att resa till Norrland några gånger per år.

Vi sitter i fina lokaler i Täby och du rapporterar till försäljningschef Skandinavien.

Vem är du?

Vi söker dig som har god erfarenhet av relationsbyggande fältförsäljning och som lätt skapar förtroende hos andra människor. För att lyckas och trivas i rollen som produktspecialist tror vi att du har erfarenhet av fältförsäljning inom retail. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta inom vården är det mycket meriterande.

För att bli framgångsrik hos oss behöver du vara en engagerad och ansvarsfull person som driver och utvecklar dina kunder med stor energi och omtanke. Som produktspecialist brinner du för kundernas behov och är en naturlig relationsbyggare. Du är handlingskraftig, organiserad och affärsmässig. Du trivs med att arbeta självständigt och är van att planera och strukturera ditt arbete. Som person är du social, positiv och har nära till skratt. Du har en ekonomisk förståelse och dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda i såväl tal som skrift. Då det ingår resor i tjänsten är körkort ett krav.

Vad kan vi erbjuda dig?
Medela är ett expansivt bolag med engagerade och nytänkande medarbetare. Du kommer till ett företag där stämningen är god och där man hjälper varandra. För rätt person erbjuder vi ett självständigt och utvecklande arbete med möjligheten att vara med och påverka Medelas positiva utveckling. 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej