Inaktiv platsannons

RekryterareVi söker Dig som brinner för Rekrytering och som vill vara med och bidra till vår tillväxt och framgång! i Gävle

... Vi söker Dig som brinner för Rekrytering och som vill vara med och bidra till vår tillväxt och framgång! Arbetsuppgifter...

Om tjänsten

Rekryterare Vi söker Dig som brinner för Rekrytering och som vill vara med och bidra till vår tillväxt och framgång! Arbetsuppgifter/Ansvar

Som rekryterare kommer du att arbeta med hela rekryteringsprocessen från att upprätta kravprofiler till annonsering, urval, intervjuer, referenstagning, och kandidatbedömningar med mera. Du arbetar nära våra rekryterande chefer och kommer att fungera som ett stöd till dem i rekryteringsfrågor.

Arbetet innebär även att;

  • hitta, skapa och upprätthålla ett kontaktnät med kandidater genom exempelvis; sociala medier, skolor etc
  • vara sammanhållande i kontakterna med rekryterings- och bemanningsbolag
  • ha skolkontakter, planera och genomföra högskoleaktiviteter, mässor och events
  • arbeta med relocation av personal från koncernens utländska bolag till Sverige
Vem är du?

Vi söker dig som har:

• Eftergymnasial utbildning inom HR eller liknande
• Några års erfarenhet av rekrytering
• Lätt för att kommunicera på både engelska och svenska

Det är meriterande är om du har arbetat med kvalificerad search då gärna med verktyg så som LinkedIn. Har du dessutom erfarenhet från att använda MAP och Matrigma är det väldigt meriterande.

Som person är du resultatinriktad, brinner för att arbeta med rekrytering och att hitta rätt person till rätt plats. Du har ett engagemang och driv samt en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Vi tror att du även behöver ha en god organiseringsförmåga och klara av att ha många bollar i luften samtidigt.

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med engagerade och duktiga medarbetare. Vi arbetar inom flera olika affärsområden med spännande och utmanande projekt i en internationell miljö. Trevlig arbetsmiljö och god hälsa bland våra medarbetare är viktigt för oss, därför får du tillgång till friskvårdsbidrag samt ett bra försäkringspaket både vad gäller privatvård och pensionsavsättning.

Ansökan

Vi ser fram emot ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du vill arbeta hos oss. Skicka din ansökan märkt ”Rekryterare, Gävle, SAB” till personal@syntronic.com senast den 12 augusti. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Inför rekryteringsarbetet har Syntronic tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt och bestämt kontakt med mediasäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej