Inaktiv platsannons

Intranätansvarig kommunikatör i Göteborg

Om tjänsten

Vi som jobbar på KappAhl har olika bakgrund, ålder, kunskaper och klädstil. Gemensamt för oss är vår drivkraft, att ge många människor möjligheten att vara välklädda. Varje dag får vi inspiration av våra kunder. Vårt jobb är att ge dem samma sak tillbaka!

KappAhl grundades 1953 i Göteborg och är en av Nordens ledande modekedjor med närmare 360 KappAhl- och Newbie-butiker i Sverige, Norge, Finland och Polen samt Shop Online. Vår affärsidé är att erbjuda prisvärt mode i egen design till kvinnan mitt i livet och hennes familj. Cirka 53 procent av sortimentet är hållbarhetsmärkt.

2016/2017 var omsättningen 4,9 miljarder SEK och antalet anställda cirka 4 000 i nio länder. KappAhl är noterat på Nasdaq Stockholm. Mer information finns på www.kappahl.se.

Till kommunikationsavdelningen på KappAhls huvudkontor i Mölndal söker vi nu en vikarierande intranätansvarig som också kan kommunikation.

Dina arbetsuppgifter Kommunikationsavdelningens uppdrag är att bistå i och producera företagsrelaterad kommunikation mot kollegor och omvärld, direkt och genom stödinsatser över hela koncernen.

Till den här rollen söker vi en driven kommunikatör med erfarenhet av intranätdrift och -utveckling. I tjänsten ingår bland annat ansvar för arbetet med intranätet i löpande förvaltning och utveckling. Då vi precis har lanserat ett nytt intranät kommer en stor del av arbetet innebära att utvärdera och leda vidareutvecklingen och att leda och koordinera det dagliga arbetet med intranätet, bland annat genom att stötta organisationen i implementeringen av ny teknik och nya arbetssätt. Rollen omfattar även förvaltning och utveckling av del av extern hemsida samt löpande kommunikationsarbete som exempelvis omvärldsbevakning och varierande kommunikationsstöd till organisationen.

Arbetet på KappAhls kommunikationsavdelning innebär stor variation och högt tempo. Vi är ett litet team med högt i tak som jobbar nära varandra och verksamheten. Alltid med fokus på att bidra till KappAhls affärsmål.

Din personlighet och kompetens Du är en trygg, driven och social person som trivs i en arbetsvardag med varierande utmaningar. Du är en självständig lagspelare med god känsla för service. Du är duktig på att strukturera ditt arbete, noggrann och organiserad med ett öga för både helhet och detaljer. Du har erfarenhet av att arbeta med intranät på strategisk och operativ nivå och är van att samordna, planera och följa upp kommunikationsinsatser.

Du kommunicerar på ett enkelt och tydligt sätt, flytande både på svenska och engelska. Det är en fördel om du kan EPiServer, Office-paketet och de viktigaste funktionerna i Adobe Creative Suite.

Utöver en kvalificerad utbildning inom kommunikation har du några års dokumenterad yrkeserfarenhet av intranät och intranätutveckling.

Du har lätt för att känna igen dig i KappAhls värdeord - teamkänsla, kreativitet, tydlighet, energi och mod.

Stämmer du in på beskrivningen ovan kan vi erbjuda en spännande tjänst med varierande arbetsuppgifter, medryckande utmaningar och stora möjligheter att bidra och utvecklas.

Är du intresserad? Tjänsten är på heltid och avser ett föräldravikariat på cirka ett och ett halvt år. Tillträde så snart som möjligt efter överenskommelse, placering på vårt huvudkontor i Mölndal.

Din ansökan ser vi fram emot snarast, dock senast den 12 augusti. Vi tillämpar löpande urval, så dröj inte med din ansökan.

Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kommunikationschef Charlotte Högberg, charlotte.hogberg@kappahl.com .

Facklig företrädare för Unionen är Lotta Silow, telefon: 031-7715829. Facklig företrädare för SACO är Urban Häggmalm, telefon 031-7715643.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej