Inaktiv platsannons

Regionskoordinator till Toyota Material Handling Sweden i Kalmar

Regionskoordinator till Toyota Material Handling... Om... Toyota Material Handling Sweden är Sveriges ledande leverantör av...

Om tjänsten

Regionskoordinator till Toyota Material Handling Sweden

Om verksamheten
Toyota Material Handling Sweden är Sveriges ledande leverantör av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. Våra lösningar för en säkrare och effektivare materialhantering kompletteras med autotruckar, Toyota I Site fleet management samt analys och rådgivning. Vi marknadsför ett heltäckande sortiment av truckar, där BT och Toyota kompletteras med Kalmar. Företaget utför också service på marknadens samtliga märken. Antalet medarbetare är cirka 440, varav drygt 270 ingår i den rikstäckande serviceorganisationen. I vår strävan efter överlägsen kvalitet genomsyrar The Toyota Way vår företagskultur, våra ideal och vårt sätt att arbeta. Vårt svenska huvudkontor ligger i Solna.

Arbetsbeskrivning
Idag söker vi två regionskoordinatorer till vårt huvudkontor I Solna. I denna roll har du ett koordinerande ansvar för ca 30 tekniker där du ansvarar för att säkerställa att teknikerna är optimalt belagda i arbete. Du kommer dagligen att hantera ärenden från kunder och vara den koordinerande länken mellan tekniker och teamledare gentemot kunden och se till att kundens behov blir löst.
Din erfarenhet eller motivation av att ständigt vara i kontakt med medarbetare och kunder, samtidigt som du driver den dagliga planeringen av serviceuppdrag tillsammans med tekniker är en självklarhet för att lyckas och trivas i denna roll.

Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av en koordinerande roll och har en god förmåga till struktur och logiskt tänkande. Vidare har du en god organisatorisk förmåga och är en van användare av affärssystem. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av M3, men det är inget krav. För att lyckas i rollen är det viktigt att du kan hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och att du är flexibel i ditt arbetssätt.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är en social, framåt och driven person som gillar ordning och reda. Vi ser även att du har ett stort kundfokus och en hög servicekänsla.

Du erbjuds
En utmanande och spännande tjänst med trevliga arbetskamrater vilka sprider en positiv stämning runtomkring sig. Kontoret är beläget i trevliga lokaler i Solna Gate. I denna rekrytering samarbetar Toyota Material Handling med Jurek Rekrytering & Bemanning. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Är du intresserad så är du välkommen att söka genom att skicka in ett CV. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan!. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Publicerad den

17-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kalmar
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej