Inaktiv platsannons

Digital Content Producer till internationellt bolag i Kista

Digital Content Producer till internationellt... Om... Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings-...

Om tjänsten

Digital Content Producer till internationellt bolag

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning
Just nu söker vi en Digital Content Producer med start omgående i ett år framöver med möjlighet till förlängning. I rollen kommer du att arbeta med content, relaterat till Samsung Plus, så som webbutbildning, blogginlägg och e-mail kampanjer. Du kommer också ge stöd och idéer till content-skapande. Du kommer även vara ansvarig för att uppdatera content-planen och även arbeta med att välja och publicera content. Som Digital Content Producer kommer du ansvara för content-kalendern som visar den övergripande content-planen för Samsung Plus.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer innebära:
• Arbete inom ett CRM-team med fokus på Samsung Plus: att planera, koordinera och projektleda online-utbildning och aktiviteter.
• Arbeta med idéer om olika aktiviteter och relevanta projekt.
• Skapa vecko- och månadsrapporter.
• Förbereda och skapa presentationer för uppföljning och kunskap, huvudsakligen på engelska.

Vem är du?
Till denna roll söker vi dig som har erfarenhet av samordning och projektledningskampanjer. Du har minst två års erfarenhet inom marknadsföringskampanj, både leverans och genomförande. Du har även erfarenhet av content-produktion och arbete i CMS-verktyg. En universitetsutbildning i exempelvis företagsekonomi, marknadsföring eller liknande är meriterande.

Som person har du ett kreativt sinne för att förbättra och utveckla verksamheten. Du är en detaljorienterad, strukturerad och proaktiv doer. Du är intresserad av försäljningsdrivna resultat och har bra kunskap i Excel och Powepoint. Du är flytande i svenska och engelska.

Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund som är belägna i Kista. Tjänsten ska tillsättas per omgående och pågår ett år framöver, med chans till förlängning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du registrerar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennie Andersson, jennie.andersson@jurek.se.

Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via "Ansök nu"

Vi tar inte emot ansökningar via email.

Dela detta jobb

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kista
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej