Inaktiv platsannons

Utesäljare till Linköping

Utesäljare till Link... Elektroskandia söker en driven Utesäljare till Region Öst!   Har du ett stort intresse inom el och teknik? Drivs du...

Om tjänsten

Utesäljare till Linköping

Elektroskandia söker en driven Utesäljare till Region Öst!  

Har du ett stort intresse inom el och teknik? Drivs du av att skapa resultat genom goda kundrelationer? Här får du möjlighet att utvecklas i din roll som säljare i en stor koncern. Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete i ett positivt gäng med utrymme för egna initiativ och goda utvecklingsmöjligheter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Linköping.

Arbetsuppgifter

Som Utesäljare ansvarar du för eget kundteam, där du ska genomföra planerade, strukturerade och effektiva kundbesök både hos nya och befintliga kunder. Du samarbetar med Regionchefen för att utarbeta och följa upp uppsatta mål för det egna kundteamet.

Tillsammans med säljteamet ansvarar du även för att ständigt förbättra kundnyttan där ni tillsammans arbetar med att bevaka, sälja in och ta hem offerter både på produkter och tjänster.

Kvalifikationer

Vi söker dig med gymnasiekompetens med inriktning mot elteknik eller motsvarande erfarenheter förvärvat på annat sätt som vi bedömer likvärdig. Vi ser att du har några års erfarenhet av försäljning och god kännedom om elbranschen.

Som person ser vi att du är mål- och resultatinriktad. Att du förstår och tillämpar affärsmässiga principer där du har god förmåga att planera, organiserar och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar till kund. Vi ser också att du är utåtriktad och socialt aktiv i affärsmässiga sammanhang, där du skapar kontakter och underhåller relationer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Körkort B är ett krav.

Ansökan

Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia Sverige AB är du varmt välkommen att kontakta Lars Alkelin, Regionchef Öst på tfn: 011- 21 76 11 eller via e-mail: lars.alkelin@elektroskandia.se

Då urvalet sker löpande är det viktigt att du skickar din ansökan så snart som möjligt, dock senast 10 augusti 2018. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Facklig kontakt

För Unionen är Patrik Bäckström tel: 040 - 38 51 13

Elektroskandia Sverige AB är Sveriges ledande el-teknikgrossist med mer än hundra års erfarenhet att luta sig emot. Företaget omsätter 5,8 Miljarder SEK finns på 48 orter i Sverige med mer än 800 anställda. Vi marknadsför och säljer el-materiel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data/säkerhet och belysning. Vi äger Cylindavarumärket där vi sedan 1958 haft fokus på att skapa en problemfri vardag för Sveriges alla hushåll genom vårt kompletta sortiment av vitvaror.  

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. I koncernen jobbar idag mer än 43 000 personer inom 245 företag i 44 länder, spridda över fem kontinenter. 

 

Besök gärna våra hemsidor:  ,  ,  samt , där finner du mer information om vår verksamhet och koncern samt har möjligheten att ladda ned företagets Hållbarhetsrapport. 

Dela detta jobb

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej