Inaktiv platsannons

Lagermedarbetare Dagab Inköp & Logistik AB i Jordbro

Om tjänsten

Dagab Inköp & Logistik AB är en gemensam organisation för inköp, lager och transport till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor. Dagab Inköp & Logistik är en del av Axfood AB som är noterat på Nasdaq Stockholm AB:s Large Cap-lista. Hos oss ger drivkraft växtkraft – och inom koncernen utvecklas vi tillsammans.

Bli en av oss

Vi på Dagab bidrar till att öka butikernas försäljning och lönsamhet genom effektiva, miljövänliga och kundanpassade logistiklösningar. Vårt uppdrag är att se till att butiken får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid. Alla vi som jobbar på Dagab gör en viktig insats: om rätt kolli plockas så hittar våra kunder fräscha varor i hyllan.

Det här får du göra

Som lagermedarbetare kommer du att arbeta fysiskt i en tempofylld roll och bli del av en företagskultur som kännetecknas av stort engagemang och god kamratskap. Du är en viktig del av ett lag även om du huvudsakligen arbetar självständigt. Du plockar varor och packar dessa utifrån en order som du får via vårt röststyrda plocksystem. Trucken är ditt huvudsakliga hjälpmedel. Därför är körvana med truck meriterande, men vi utbildar alla som börjar jobba hos oss. En viktig del av ditt arbete är också att komma med förbättringsförslag enligt vårt arbete med ständiga förbättringar.

Det här förväntar vi oss

Du ska ha fyllt 18 år eftersom du kommer att använda truck i arbetet. För att klara arbetet måste du inte vara stark, men det är viktigt att du jobbar ergonomiskt korrekt och tar hand om din hälsa. Vi ser gärna att du har en sund livsstil där träning är ett naturligt inslag. Eftersom vi lägger stort fokus på en trygg och säker arbetsmiljö är det mycket viktigt att du följer de regler och riktlinjer som finns. Du förstår och kan göra dig förstådd på svenska är viktigt eftersom instruktioner, arbetsledning och övrig information ges på svenska. Som person är du hänsynsfull och visar andra respekt. Du är noggrann och effektiv samt håller ordning och reda omkring dig. Truckkort med behörighet A1-4 och B2-3 är meriterande och vi ser med fördel att du har en gymnasial utbildning.

Publicerad den

19-06-2019

Extra information

Ort
Jordbro
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis