Inaktiv platsannons

Sektionchef Centralt Underhåll i Skärblacka

Om tjänsten

Skärblackas produktion är inriktad på tillverkning av säckpapper, MG papper samt fluting och anläggningen har ca 700 anställda. Skärblacka liksom koncernen i stort arbetar strukturerat och långsiktigt med innovation inom nya produkter, material, tekniska lösningar och service till våra kunder. Detta arbete pågår på flera nivåer inom vår organisation och inte minst inom underhåll där ett omfattande förbättringsarbete pågår med målet att nå världsklass under de kommande åren. Ett annat fokusområde som genomsyrar verksamheten på alla nivåer inom koncernen är skydd- och säkerhetsarbetet.

Underhållsavdelningen består av totalt ca 150 medarbetare uppdelat på fyra sektioner och vi söker nu en sektionschef till centralt underhåll.

Centralt underhåll består av ca 50 medarbetare varav du har direkt personalansvar för 19 personer. Sektionen arbetar med förebyggande och avhjälpande underhåll inom bl.a. mekanik, hydraulik, byggnation, ledningsnät samt med ansvar för brukets förrådsverksamhet.

Om tjänsten
Underhållsavdelningen har ett högt fokus på säkerhetsarbete samt ständiga förbättringar, vilket innebär att du är med och skapar morgondagens underhåll i världsklass som skall leda till ökad produktionsstabilitet.

Rollen innebär stora befogenheter och stort ansvar gällande personal, säkerhet, tillgänglighet och miljö.

Arbetet, som bedrivs i nära samarbete med hela produktionen, innebär främst samarbete med produktionsansvariga i Sulfatfabriken och Pappersbruket samt övriga enheter inom underhåll och projekt, men även med externa specialister och entreprenörer.

Rollen innebär bla;

Du ingår i underhålls ledningsgrupp och rapporterar till avdelningschefen för underhåll.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av underhållsverksamhet med fördel från process- eller tillverkande industri och har tidigare chefs- eller ledarerfarenhet. Vi ser gärna att du som söker har en akademisk utbildning med relevant inriktning, alternativt gymnasieutbildning med flera års erfarenhet inom mekaniskt underhåll. Du är bra på att uttrycka dig i både tal och skrift på svenska och engelska. Erfarenhet av affärssystemet IFS är meriterande.

Personliga egenskaper
Som person är du handlingskraftig och engagerad med förmåga att aktivt bidra till eller bedriva förbättringsarbete. Du är bra på att planera och arbetar strukturerat för att nå uppsatta mål. Som ledare är du kommunikativ med förmågan att ge ledning och stöttning åt andra människor och tänker långsiktigt med verksamhetens bästa i fokus.

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skärblacka
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej