Inaktiv platsannons

Arbetsledare Hus i Jönköping

Om tjänsten



Vi på Skanska söker Arbetsledare till nytt landmärke vid Södra Munksjön, Jönköping.

Vi söker nu en senior Arbetsledare till vår verksamhet Hus Sydost med placering i Jönköping! Vi står inför en spännande utmaning där du och din kompetens kan göra stor skillnad - är du den vi söker?

Kom och bygg något stort med oss!

Vi står nu i startgropen att påbörja ett stort projekt med en kontorsfastighet som kommer att ta täten för det framtida Södra Munksjön och bli helt central i utvecklingen av den nya stadsdelen. Vi har fokuserat på att få till en unik och modern kontorsfastighet som tar vara på områdets kvaliteter och där människan är i fokus. Det nya kontorshuset ska växa fram med en god och spännande arkitektur och ska präglas av både Skanskas och kundens höga ambitioner när det gäller hållbarhet och grönt byggande. Projektet är utmanande såväl logistiskt som produktionsmässigt och vi söker därför en erfaren Arbetsledare som vill förstärka vårt stabila projektteam och ta sig an denna spännande utmaning tillsammans med oss!

Du vill leda där det händer

Som arbetsledare hos oss på Skanska har du en nyckelroll och är dagligen på plats i vår produktion där allt händer. Du ansvarar för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för ditt arbetslag samt samordna övriga entreprenörer på arbetsplatsen. Du har ansvar för arbetsbeskrivningar över olika byggmoment samt ser till att dessa utförs säkert och på ett så effektivt vis som möjligt. Genomgångar och uppföljningar inom arbetsmiljö och säkerhet är också en del av dina arbetsuppgifter.
Under en vanlig arbetsdag har du många och täta kontakter med dina kollegor i teamet, underentreprenörer och leverantörer.

Vi söker dig som brinner för produktionen

För att ha förutsättningar att lyckas i rollen som Arbetsledare på detta projekt bör du ha flera års erfarenhet av arbetsledande roller i produktionen och erfarenhet från större byggprojekt.

Du är en kommunikativ person med stort engagemang och vilja att bygga för ett bättre samhälle. Du är ansvarstagande och det ger dig energi att vara ute där det händer. Vidare bör du vara lösningsorienterad och ha känsla för god struktur. Framförallt är du en god ledare som har förmågan se och ta tillvara på den yrkeserfarenhet som finns bland dina kollegor.

Hör av dig till oss redan idag, men senast den 19 augusti!

Vi genomför löpande urval och ser gärna att du lämnar in din ansökan innehållande CV och personligt brev så snart som möjligt, men senast söndagen den 19 augusti. Varmt välkommen med din ansökan!
Frågor om tjänsten hänvisas till Distriktschef Olle Strandsäter, 010-448 65 30 eller olle.strandsater@skanska.se. Vid frågor om rekryteringsprocessen kan du kontakta HR-generalist Anna Karlsson på 010-449 53 28 eller anna.karlsson@skanska.se.

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 40400 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 9000 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.


Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jönköping | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)