Inaktiv platsannons

BUTIKSSÄLJARE MED ÖGA FÖR DETALJER i Malmö

Om tjänsten

Letar du efter en ny utmaning inom försäljning och butik? Har du dessutom ett öga för detaljer och brinner för att överträffa kundens förväntiningar! Då är detta möjligheten för dig!

Företagspresentation
IXINA är expert på funktionella och färdigmonterade kök där utformningen anpassats efter alla livsstilar. Deras varumärke är en del av företagsgruppen FBD International, den största europeiska franchisekedjan för färdigmonterade och måttanpassade kök. Sedan mer än 40 år har IXINA tillgång till gruppens styrka och kompetens så att de kan garantera dig det bästa samarbetet mellan MÄNNISKA-KVALITET-PRIS. Ixinas framgång började 1971 i Belgien och spred sig snabbt över gränsen till Frankrike och sedan vidare internationellt. Med mer än 30 nyöppnade butiker per år och en kedja med närmare 240 butiker har Ixina satt standarden för högkvalitativa tyska kök. Uppbackade av en stark företagsgrupp fortsätter Ixina sin utveckling över hela världen och skapar förtroende hos nya kunder varje dag.

Tjänstebeskrivning
För vår kunds räkning söker vi nu en engagerad säljare till deras butik i Malmö. Du kommer att ingå i ett kompetent och engagerat team och kommer att få arbeta med högkvalitativa produkter. 

Som säljare är din utmaning att fånga kundernas intresse där du genom din kreativitet och lyhördhet skapar skräddarsydda kökslösningar med kundens behov och önskemål. Genom ditt professionella bemötande ger du ett naturligt förtroende och trygghet när du guidar kunden i deras val genom hela processen. En betydande och viktig del av tjänsten är att ge teknisk rådgivning med förslag på smarta och estetiskt tilltalande konceptlösningar vilket ställer krav på god förmåga att omvandla idéer och visioner till konkreta lösningar. Du har en egen försäljningsbudget och mäts på kundnöjdhet och leveranskvalitet med goda möjligheter att påverka din egen lön. Arbetstiderna är förlagda både vardagar och helger.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning och service med dokumenterat goda resultat. Meriterande är om du har erfarenhet av sällanköpsbranschen samt om du arbetat med ritningsprogram, det är dock inget krav. Du talar och skriver svenska och engelska flytande och får gärna ha ytterligare språkkunskaper på meritlistan. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Krav är att du har körkort och tillgång till bil.

Egenskaper
Vi söker dig som är förtroendeingivande som person, som ser försäljning som din stora passion och är en naturlig relationsbyggare. Du ska vara strukturerad, organiserad och målmedveten. Du motiveras av att arbeta resultatinriktat där hårt arbete och goda prestationer belönas. För att du ska lyckas i rollen tror vi även att du är kundfokuserad, har du dessutom en stark drivkraft som vill göra affärer. 

Vi erbjuder en utmanande och utvecklande tjänst i en framgångsrik organisation, i en miljö med duktiga och engagerade medarbetare som delar passionen för försäljning och kundservice. Du får en omfattande utbildning inom såväl försäljning som produktkunskap.

Ansökan
Låter detta som en tjänst som skulle passa dig? Då vi har ett löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas innan slutdatum. Sök redan idag! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Sara Landgren på telefonnummer 040- 611 07 70.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej