Inaktiv platsannons

Chef Operativt Inköp och Produktionsplanering i Nacka

Jobb... I rollen ingår att utveckla och strukturera arbetet inom operativt inköp och produktionsplanering samt representera Tierpverken i dessa frågor. Ditt team jobbar nära andra...

Om tjänsten

Jobb beskrivning

I rollen ingår att utveckla och strukturera arbetet inom operativt inköp och produktionsplanering samt representera Tierpverken i dessa frågor. Ditt team jobbar nära andra avdelningar på företaget vilket ställer krav på din förmåga att nätverka och samarbeta för att främja såväl din egen grupp som hela verksamheten. Du har nära kontakt med huvudkontoret i Nacka där du främst samarbetar med kollegorna på strategiskt inköp. Att driva på förbättringsprocesser avseende planering och operativt inköp är en del i tjänsten. Du bidrar till en säker planering, effektiv uppföljning och säkrare tidsuppskattningar. En viktig del i arbetet är att vara drivande i arbetet gällande leveransprecision där du driver processer kring leverantörsuppföljningar. Du kommer i rollen också ansvara över ett erfaret team om tio operativa inköpare och produktionsplanerare.

Erfarenhet

Vi ser att du är en van ledare med erfarenhet av inköp som vill få chansen att forma sin egen verksamhet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av lean och lean management.

Personlighet

Det kommer naturligt för dig att ta eget ansvar, driva på processer och du har ett helhetsperspektiv i ditt arbete. Du är kommunikativt skicklig och trivs med att tala och skriva på engelska. För att trivas i den här tjänsten är du handelskraftig, drivs av att skapa resultat och brinner för ledarskap. Du identifierar dig med Atlas Copcos värderingar Samarbete, Engagemang och Innovation och trivs med att arbeta i en miljö där värderingar är en central del

Lokalisering

Tierp

Företagspresentation

Atlas Copco är en världsledande leverantör av hållbara produktivitetslösningar. Atlas Copco utvecklar produkter med fokus på produktivitet, energieffektivitet, säkerhet och ergonomi. Företaget grundades 1873 i Stockholm, där huvudkontoret finns än idag, och har kunder i fler än 180 länder. Atlas Copco Tierpverken tillhör affärsområdet Industriteknik och erbjuder industriverktyg, monteringssystem, produkter för kvalitetssäkring, mjukvaror och service genom ett globalt nätverk. Affärsområdet Industriteknik bedriver utveckling av hållbar produktivitet för kunder inom fordons- och verkstadsindustrierna, underhåll och fordonsservice. Atlas Copco Tierpverken är en av världens mest effektiva produktionsenheter av industriella elverktyg och arbetar kontinuerligt med lean och ständiga förbättringar. Är du fortsatt nyfiken på vilka Atlas Copco är? Mer information finns på www.atlascopcogroup.com.

Recruiting manager: Mattias Holmstedt
Phone: +4629322181

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Nacka
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej