Inaktiv platsannons

IT-tekniker till Svenska Röda Korset i Stockholm

Röda Korset är världens främsta katastroforganisation. Vår vision är att ingen människa ska lämnas ensam i en katastrof. Vi finns på plats före, under och efter katastrofer och kriser, i såväl Sverige som i andra delar av världen för att förhindra och lindra mänskligt lidande, skydda liv och hälsa och säkerställa respek­ten för varje människas värdighet.

Om tjänsten

Vi har nu möjligheten att erbjuda ett jobb där du verkligen gör skillnad. Du kommer att arbeta med tekniska lösningar för att påverka och förbättra Röda Korsets möjlighet att rädda liv och ge hopp - ute i världen och hemma i Sverige.


Om rollen

Som IT tekniker hos oss får du jobba på en IT enhet med 16 personer som tillsammans ser till att Svenska Röda Korset använder moderna och kostnadseffektiva IT lösningar, på bästa sätt. Röda Korset har alltid jobbat efter att ligga långt fram när det gäller teknik och jobbar hela tiden i framkant av vad marknaden har att erbjuda. För tillfället jobbar vi bl.a. med projekt inom Windows Azure, EpiServer, Office 365 och MS Dynamics CRM & AX.

Nu behöver vi förstärka gruppen IT Operations med en infrastrukturtekniker. I arbetsuppgifterna ingår:
  • Hantera de ärenden som vår first line support inte kan lösa, samt uppdatera instruktioner för att beskriva lösningarna
  • Förvaltning, Drift och Utveckling av infrastruktur (Certifikatshantering, direct access, VPN, RDGW mm i Microsoft miljö) och klienter (Windows 10 med SCCM och Intune)
  • Design och Utveckling av IaaS, PaaS och SaaS i Azure
  • Förvaltning av våra lagrings- och backuplösningar (Hyper-V, DPM, Azure Backup, Spectrum Protect)
  • Arbete med identitetshantering, inloggning och behörigheter (Azure Active Directory)
  • Driva eller ingå i prioriterade utvecklings- eller utbildningsprojekt
  • Dokumentation av våra lösningar till first line support samt slutanvändare

Om dig

Som person är du en resultatorienterad lagspelare som gillar ett nära samarbete för att lösa gruppens gemensamma arbete. Du tar ansvar för att dina egna arbetsguppgifter blir lösta på bästa sätt. Du är planerande, initiativtagande och har ett genuint intresse för teknik och tar själv ansvar för att utveckla din kompetens och prestation.

Du har goda kunskaper i system som Windows Server, IIS, Windows Azure, Office 365 och även kännedom om WLAN och nätverk. Vidare är det bra om du har du erfarenhet av automatisering och skriva skript i PowerShell, eller grundläggande SQL (ställa frågor och felsöka). Du talar och skriver flytande svenska och har goda kunskaper i engelska.

Om du har erfarenheterna som stämmer överens med ovan, och känner att du vill bidra med ditt engagemang i en organisation som vår, så är du rätt person för oss. Vi uppskattar mångfald!


Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Röda Korset med Dfind IT och du söker genom att klicka . Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Louise Nachtweij på louise.nachtweij@dfind.se, 070-367 52 64. Urval sker löpande och alla ansökningar behandlas konfidentiellt.
 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård, Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej