Inaktiv platsannons

Kontorschef till rådgivningskontoret i Haninge

Om tjänsten

Till kontoret i Haninge söker vi nu dig som vill vara med och bidra till våra kunders framtidsplaner genom coachande och motiverande ledarskap som möjliggör förstklassig service och privatekonomisk rådgivning.  
 
Vi ser fram emot att träffa dig som vill leda ett team av Privatrådgivare och Kundrådgivare. Med ditt engagemang och din passion för att överträffa kundernas förväntningar bidrar du till att skapa framtidens relationsbank, där vi möter kunderna i nya kanaler, och på nya sätt - varhelst och närhelst det passar dem.  
 
Välkommen till region Personal Banking Stockholm! Vi är Nordea Sveriges största region med drygt 1 miljon kunder och 350 medarbetare. Då Nordea är en nordisk organisation, kommer du se stora möjligheter till utveckling i din roll och din fortsatta karriär.
 
Marknaden i Hanninge har stor potential, och inkluderar även Nynäshamn geografiskt. Du kommer leda ett team av 6 Rådgivare som hanterar tidsbokade rådgivningar och 3 Kundrådgivare som hjälper de kunder som besöker kontoret spontant. Tillsammans har ni möjligheter att ta ytterligare marknadsandelar.  
 
Om tjänsten
Teamet arbetar med service och rådgivning med inriktning på placeringar, sparande, försäkringar och finansering. Som ledare har du siktet inställt på att hela tiden utveckla vår affär, och du har förmågan att få teamet att blicka åt samma håll. Du tar fram och driver verksamhetsplaner som bidrar till ett starkt affärsresultat och nöjda kunder.  
 
Du ingår även i en ledningsgrupp tillsammans med 29 Kontorschefer inom regionen. Ni träffas kontinuerligt för att dela kunskap, erfarenheter och hjälpas åt på de olika marknaderna. Du rapporterar till vice regionchef.  
 
Som ledare av andra i Nordea:  
  • Kommunicerar du vision, strategi och värderingar på ett tydligt sätt.  
  • Bygger och utvecklar du ditt team, och ser till att roller och prioriteringar är definierade.  
  • Skapar du genom coachning och kontinuerlig uppföljning förutsättningar för ditt team att utforma och uppnå individuella mål.  
  • Säkerställer du att vårt arbete följer de regelverk som finns och att risker hanteras.  
  • Lägger du tid på att utveckla ditt nätverk med interna och externa aktörer, och på att skapa samarbeten inom och utanför teamet.  
Tjänsten är placerad i Haninge.  
 
Din profil
Vi söker dig som visar ett genuint intresse av vår affär och av våra medarbetares engagemang. Du motiveras av att leda i förändring, där du får bidra till att ta kunderna och Nordea in i framtiden.  
 
Det är viktigt för dig att leda på ett sätt som strävar mot att möta kundernas och samhällets höga förväntningar på oss som bank. Det innebär att du:  
  • Leder på ett transparent, konsekvent och ärligt sätt, med förmågan att motivera dina medarbetare till förstklassig service med hög tillgänglighet.  
  • Tar till dig ny teknik i takt med kundernas ändrade beteende, och motiverar dina medarbetare att följa ditt exempel.  
  • Visar handlingskraft genom att på ett entusiastiskt sätt driva frågor, utmana samt dela kunskap och idéer.  
  • Fokuserar på att hela tiden utveckla dina och ditt teams kompetenser för att möta framtiden.  
Det är meriterande om du är SwedSec-licensierad och om du har en akademisk utbildning. Du har professionella kunskaper i engelska och svenska, i både tal och skrift.  
 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Haninge
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej